Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber Buca'da su baskınları son buluyor!

Buca'da su baskınları son buluyor!

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, su baskınları yaşanan caddelerde inceleme yaptı. Yoğun yağışlara karşı alınacak önlemler değerlendirildi.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Buca'da su baskınları son buluyor!

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte Menderes Caddesi ve Erdem Caddesi'nde detaylı incelemelerde bulundu.

İnceleme Ekibi Altyapı Sorunları İçin Çözüm Üretiyor

İZSU Genel Müdür Yardımcıları Serdar Sadi ve İbrahim Gürbüz, İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Barış Koç ve İZSU İsale Daire Başkanı Ali Kılıç da çalışmaya katılarak altyapı sorunlarını yerinde tespit ederek kalıcı çözümler üretmeye başladılar.

Buca'nın Altyapı Sorunlarına Kalıcı Çözümler

Belediye Başkanı Görkem Duman, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde olarak Buca'nın altyapı sorunlarını kökten çözmeyi hedeflediklerini belirterek, "Altyapı çalışmaları çağdaş bir kent olmanın temel adımıdır. Yağışlarda yaşanan şikayetlerin önüne geçmek için İZSU ile işbirliği içinde çalışmalarımıza başladık. Erdem Caddesi ve Menderes Caddesi'nde yaptığımız incelemeler, topografik yapıya bağlı su baskınlarıyla mücadelede önemli adımlar atılacağını gösterdi. Hizmet süremiz boyunca İZSU ekipleriyle koordineli bir şekilde Buca'nın ihtiyaçlarına hızlı çözümler üreteceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tavşanlı yolunda kaza: 1 kişi yaralandı

Tavşanlı yolunda kaza: 1 kişi yaralandı