Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnovasyon Yönetimi Sertifikası Alan İlk Belediye Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnovasyon Yönetimi Sertifikası Alan İlk Belediye Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji AŞ, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TS EN ISO 56002 İnovasyon Yönetimi Sistemi Sertifikası'nı alarak Türkiye'deki ilk belediye ve yazılım şirketi unvanına sahip oldu.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnovasyon Yönetimi Sertifikası Alan İlk Belediye Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji AŞ, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen TS EN ISO 56002 İnovasyon Yönetimi Sistemi Sertifikası'nı alarak Türkiye'deki ilk belediye şirketi, ilk yazılım şirketi ve İzmir'deki ilk yerel yönetim birimi olma başarısını gösterdi. Kültürpark'ta düzenlenen sertifika töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bu sertifika, İzmir'i teknoloji kenti yapma hedefimizin şeref belgesidir" dedi.

Başkan Tugay, TSE’nin şirketin tüm birimlerinde yaptığı kapsamlı incelemeler sonucunda bu sertifikanın kazanıldığını belirterek, “Bu sertifika, İzmir'in teknoloji ve inovasyon alanında ileriye taşınma kararlılığını ve uluslararası standartlara uygun inovasyon süreçlerini yönetme yeteneğimizi yansıtıyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yunan Unsurları 11'i Çocuk 26 Kaçak Göçmeni Ölüme Terk Etti

Yunan Unsurları 11'i Çocuk 26 Kaçak Göçmeni Ölüme Terk Etti