Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber İzmir'de 3 Temmuz'dan İtibaren Ücretsiz Etkinlikler Başlıyor!

İzmir'de 3 Temmuz'dan İtibaren Ücretsiz Etkinlikler Başlıyor!

İzmir'de yaşayan vatandaşları sevindiren bir haber geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilere ücretsiz sinema keyfi yaşatacak. İlk gösterim 3 Temmuz'da gerçekleşecek. Detaylar için belediyenin yazılı duyurusu takip edilebilir.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
İzmir'de 3 Temmuz'dan İtibaren Ücretsiz Etkinlikler Başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yaz Dönemi Açık Hava Sineması Programını Duyurdu

İzmir'de yaşayan vatandaşları sevindirecek bir duyuru geldi; İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi açık hava sineması gösterimlerini ücretsiz olarak sunacak.

İlk gösterim 3 Temmuz'da gerçekleşecek ve Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki çim alanda İzmirlilerle buluşacak olan sinema etkinlikleri, temmuz, ağustos ve eylül aylarında her hafta cumartesi günleri saat 21.00’de başlayacak.

FİLM 3 TEMMUZ'DA GÖSTERİLECEK Win Wenders'in yönetmenliğini yaptığı Mükemmel Günler adlı dram filmi, Tokyo'daki umumi tuvalet temizleyicisi Hirayama'nın günlük yaşamını mercek altına alıyor.

20 TEMMUZ'DA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK Justine Triet'in yönettiği Bir Düşüşün Anatomisi adlı film, Fransız Alpleri'nde yaşayan Sandra'nın hikayesini anlatıyor. Sandra, kocası Samuel ve görme engelli oğluyla izole bir hayat sürmektedir.

ÖDÜLLÜ FİLM GÖSTERİLECEK İlker Çatak'ın yönettiği Öğretmenler Odası adlı film, idealist bir öğretmenin hikayesini konu alıyor. Carla Nowak, mesleğine bağlılıkla çalışan bir öğretmendir ve film, onun lisedeki ilk iş deneyimine odaklanmaktadır.

ÇOCUK VE BALIKÇIL 24 TEMMUZ'DA SEYİRCİYLE BULUŞACAK Ergenlik dönemindeki genç bir karakterin macerasını anlatan film, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçmektedir.

KAPTAN BENİM 31 TEMMUZ'DA GÖSTERİME GİRECEK Senegal'den Avrupa'ya hayallerini gerçekleştirmek için gitmeye çalışan iki genç karakterin macera dolu hikayesini anlatan dram türündeki film, 31 Temmuz'da izleyicilerle buluşacak.

YAZ SİNEMASIYLA İZMİRLİLER FİLME DOYACAK Tarihi Havagazı Fabrikası, temmuz ayı boyunca her cumartesi farklı bir filmle İzmirlilere ev sahipliği yapacak. Ağustos ve eylül aylarında ise dünya sinemasının seçkin örneklerini sinemaseverlerle buluşturmaya devam edecek. Sararmış Yapraklar, Yetenekli Bay Cage, Köylüler, İnşallah Erkek Olur ve Hüzün Üçgeni gibi filmler, yaz aylarında İzmirlilerin sinema keyfini artıracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yine Zam Şoku: İşte Yeni Zamlı Fiyatlar!

Yine Zam Şoku: İşte Yeni Zamlı Fiyatlar!