Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber İzmir’de planlı su kesintisi saatleri

İzmir’de planlı su kesintisi saatleri

İZSU, İzmir'de oturanları ilgilendiren planlı su kesintilerini duyurdu. Bayraklı, Bergama, Buca gibi bölgelerde bugün su kesintisi olacak. Detaylar için İZSU'nun internet sitesine başvurulabilir.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
İzmir’de planlı su kesintisi saatleri

İzmir'de Planlı Su Kesintileri İlan Edildi

İzmir'de ikamet edenler için önemli olan planlı su kesintileri duyuruldu. İZSU, resmi internet sitesi üzerinden su kesintilerini duyurdu. Bugün İzmir'de Bayraklı, Bergama, Buca, Çeşme, Foça, Karaburun, Menderes, ve Ödemiş ilçelerinde su kesintileri yaşanacak.

İzmir'de Sular Ne Zaman Gelecek?

22 Mayıs İzmir planlı su kesintilerine göre Bayraklı'da 10:20 ile 11:20 saatleri arasında, Bergama'da 09:00 ile 12:00 saatleri arasında, Buca'da 10:25 ile 12:25 saatleri arasında, Çeşme'de 09:10 ile 11:10 saatleri arasında, Dalyan'da 10:00 ile 12:00 saatleri arasında, Hacıveli ve Kazım Dirik'te 10:00 ile 13:00 saatleri arasında, Mordoğan'da 09:00 ile 11:00 saatleri arasında, İskele'de 09:00 ile 13:00 saatleri arasında, Sancaklı'da 10:00 ile 13:00 saatleri arasında, Cumhuriyet, Ulus, ve Gazi'de 09:50 ile 12:50 saatleri arasında, Orhangazi, Köfender, Çaylı, Horzum, Çamyayla, Emirli, Alaşarlı, Kızılcaavlu, Yeşilköy'de 09:00 ile 16:00 saatleri arasında su kesintileri olacaktır.

Planlı Su Kesintileri Detayları

Bayraklı'da Çay, Çiçek, R.Şevket İnce, Muhittin Erener, Adalet bölgesinde yaşanacak su kesintisi 1 saat sürecek. Bergama'da Bahçelievler ve Küçükaya mahallelerinde 3 saat su kesintisi olacak. Buca'da Şehit Nurettin Gök Sokağı'nda, Çeşme'de Cumhuriyet ve 3. Etap İçme Suyu Şebekeleri Yenilenmesi kapsamında su kesintileri yaşanacak. Foça'da Hacıveli ve Kazım Dirik mahallelerinde, Karaburun'da Mordoğan'da Yangın Hidrantı arızasından kaynaklı su kesintileri yaşanacak. İskele'de şebeke yenileme çalışmaları sebebiyle su kesintisi yapılacak. Menderes'te Sancaklı Mahallesi'nde, Menemen'de Cumhuriyet, Ulus, Gazi mahallelerinde, Ödemiş'te Orhangazi, Köfender, Çaylı, Horzum, Çamyayla, Emirli, Alaşarlı, Kızılcaavlu, Yeşilköy mahallelerinde su kesintileri gerçekleşecek. Seferihisar'da ise Orhanlı ve eski Orhanlı çevresine su verilemeyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bucaspor'dan transfer yasağı iddialarına açıklama!

Bucaspor'dan transfer yasağı iddialarına açıklama!