Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber Kadına Şiddetle Mücadelede Harika Adım: Hukuki Destek Atölyesi Düzenlendi

Kadına Şiddetle Mücadelede Harika Adım: Hukuki Destek Atölyesi Düzenlendi

Çiğli Belediyesi, kadınlara yönelik şiddet ve ayrımcılıkla mücadele etmek için düzenlediği atölyede, Çiğlili kadınlara yasal haklarıyla ilgili bilgi verdi.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Kadına Şiddetle Mücadelede Harika Adım: Hukuki Destek Atölyesi Düzenlendi

Çiğli Belediyesi, Hukuki Destek Atölyesi Düzenledi

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Güzeltepe Kadın Dayanışma Merkezi’nde düzenlediği atölye, Çiğlili kadınlar arasında büyük ilgi gördü.

Kadın Hakları Seminerinde Önemli Konular İşlendi

Seminere konuşmacı olarak katılan Avukat Deniz Tütüncübaşı ile Sosyologlar Güler Akan ve Şimal Karabulut, kadınların anayasal hakları ve bu hakların ihmal edilmesi durumunda izlemeleri gereken yollar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Başkan Yıldız: Kadınların Güçlenmesi İçin Çalışmalar Devam Edecek

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, kadınların toplumsal statülerinin güçlendirilmesi amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, kadınların bedensel ve ruhsal sağlıklarının korunmasını önemsediklerini belirtti. Yıldız, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü aracılığıyla düzenlenen hukuki destek atölyesinin önemine değinerek, kadınların haklarını öğrenmeleri ve savunmaları gerektiğini vurguladı.

Çiğli Belediyesi olarak kadınların her zaman yanında olduklarını ifade eden Yıldız, kadınların daha güçlü ve aktif olabilmeleri için desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dikili'de Can Dostlar İçin Yenilik: Haybulans Hizmete Vermeye Başladı

Dikili'de Can Dostlar İçin Yenilik: Haybulans Hizmete Vermeye Başladı