Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber Karabağlar'da Doğalgaz Hizmetlerini İyileştirmek İçin Yenilikçi Adımlar Atılıyor

Karabağlar'da Doğalgaz Hizmetlerini İyileştirmek İçin Yenilikçi Adımlar Atılıyor

Karabağlar Belediye Meclisi, Başkan Helil Kınay başkanlığında Haziran Ayı Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, vatandaşların yoğun talebi doğrultusunda doğalgaz konusunda karar alındı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Karabağlar'da Doğalgaz Hizmetlerini İyileştirmek İçin Yenilikçi Adımlar Atılıyor

Karabağlar Belediyesi Meclisi, Doğalgaz Konusunda Karar Aldı

Karabağlar Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Helil Kınay'ın başkanlığında Haziran Ayı Toplantısı'nda vatandaşların yoğun talebi doğrultusunda doğalgaz konusunda karar aldı.

Şehir Tiyatrosu Kurulacak, Sağlıklı Kentler Birliği'ne Üyelik Onaylandı

Meclis üyeleri oy birliği ile Uzundere Mahallesi, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Umut, Ali Fuat Erden, Gazi, Devrim, Uzundere, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin, Cennetçeşme Mahalleleri ile Yurtoğlu, Abdi İpekçi, İhsan Alyanak, Peker, Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın mahallelerinin bir bölümünü kapsayacak olan çalışmaların yürütülmesi için onay verdi.

Karabağlar Belediyesi, kültür ve sanat için yeni bir adım atarak şehir tiyatrosu kurma kararı aldı.

Ayrıca, Sağlıklı Kentler Birliği'ne üyelik konusu da meclis üyelerinin onayına sunuldu ve Karabağlar temsilcileri olarak Nurcan Pirgan Çakır ve Mehmet Türkbay görevlendirildi.

Karabağlar Belediye Başkanı'ndan Savaş ve Çevre Açıklamaları

Başkan Kınay, vatandaşların kültür ve sanatla daha iç içe yaşadığı bir Karabağlar hedefiyle çalışacaklarını belirtirken, aynı zamanda savaşın her türlüsüne karşı olduklarını vurguladı.

Gazze'deki olaylara dikkat çeken Başkan Kınay, yaşanan acılara ses çıkarılması gerektiğini ifade ederken, Çevre Günü'nü kutlama yerine çevre sorunlarına dikkat çekme amacında olduklarını belirtti.

Gezi Direnişi'nin 11. yılını anan Başkan Kınay, kentleri ve yaşamı savunmanın suç olmadığını belirterek, özgürlük çağrısında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Oyuncu İkinci Kez Baba Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor!

Ünlü Oyuncu İkinci Kez Baba Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor!