Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi, Yaza Özel Bilim Atölyeleri ile Çocukları Bilimle Buluşturdu

Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi, Yaza Özel Bilim Atölyeleri ile Çocukları Bilimle Buluşturdu

Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü, yaz dönemi boyunca düzenlediği bilim atölyeleri ile yüzlerce çocuğa eğlenceli bir deneyim sundu. Atölyelerde çocuklar, bilimle keyifli bir şekilde tanıştı. Başkan Yıldız Ünsal, tatilin son günlerini merkezde değerlendirmek isteyen çocukları davet etti.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi, Yaza Özel Bilim Atölyeleri ile Çocukları Bilimle Buluşturdu

Türkiye’de alanında ilk ve tek olan Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü, yaz dönemi boyunca düzenlediği atölye programları ile çocuklara bilimle dolu bir deneyim sundu. Yoğun ilgi gören bu atölyelerde, 4-7 yaş aralığındaki çocuklar mozaik, dino kaşifler ve renkli kuş yuvası atölyelerinde eğlenirken; 8-12 yaş grubundaki çocuklar ise ışığın gizemi atölyelerinde bilimle buluştu. Atölyeler, her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Ege Bölgesi’nin en büyük planetaryumu da kampüs içinde yer alıyor ve yaz dönemi boyunca özel film gösterimleri düzenliyor. Planetaryumda, genel izleyici kitlesi için ‘Çocuklar İçin Güneş Sistemi’, ‘Ağaçların Yaşamı’, ‘Astralis’, ‘Yıldız Tozu’ ve ‘Güneşin Ötesine’ filmleri; 6 yaş ve üzeri çocuklar için ise ‘Işık Krallığı’ ve ‘Evrenin Sırları’ filmleri gösteriliyor. Programlar hakkında detaylı bilgi için 0232 324 63 43 numaralı hattan bilgi alınabiliyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Yaz programımız boyunca Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü etkinliklerimiz büyük ilgi gördü. Çocuklarımız bilimle buluştu ve eğlenceli bir deneyim yaşadı. Tatilin son günlerini keyifli bir şekilde değerlendirmek isteyen tüm çocukları merkezimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum FK, Galatasaraylı Genç Oyuncu Ali Turap Bülbül ile İlgileniyor

Bodrum FK, Galatasaraylı Genç Oyuncu Ali Turap Bülbül ile İlgileniyor