Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber Konak Belediyesi, Kemeraltı esnafına yönelik uyarıda bulundu

Konak Belediyesi, Kemeraltı esnafına yönelik uyarıda bulundu

Konak Belediyesi, Kemeraltı'nda artan yangınlarla ilgili sert önlemler alacağını duyurdu. Belediye, Kemeraltı'nın korunması için gerekli adımları atacağını ve her türlü zarara izin vermeyeceğini belirtti.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Konak Belediyesi, Kemeraltı esnafına yönelik uyarıda bulundu

Konak Belediyesi, Kemeraltı ve Basmane Bölgelerindeki Yangınlarla İlgili Açıklama Yaptı

Konak Belediyesi, sosyal medya üzerinden Kemeraltı ve Basmane bölgelerinde meydana gelen yangınlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kültürel ve Tarihi Değerlere Sahip Alanların Korunması Hedefleniyor

Belediye yetkilileri, Kemeraltı ve Basmane bölgelerinin İzmir'in tarihi kent merkezini oluşturduğunu ve bu bölgelerin birçok tarihsel, kültürel ve arkeolojik değere sahip olduğunu vurguladı. Geçmişten bugüne ayakta kalan bu alanların korunması ve Unesco Dünya Mirası Aday Listesi'ne girmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Halkın Destek ve İşbirliği Bekleniyor

Konak Belediyesi yetkilileri, bölgede yaşanan yangınlar ve izinsiz uygulamaların bölgenin korunması ve yaşatılması açısından büyük risk oluşturduğunu ifade etti. Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na uygun olarak hareket edilmesi gerektiği vurgulanırken, halkın da bu konuda duyarlı olması ve gerekli desteği sağlaması gerektiği belirtildi.

Belediye yetkilileri, Kemeraltı ve Basmane bölgelerindeki koruma çalışmalarının devam edeceğini ve her türlü izinsiz uygulamaya karşı kararlı bir tutum sergileneceğini kamuoyuna duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Valiliği, Orman Yangınları İçin Alarm Verdi!

Çanakkale Valiliği, Orman Yangınları İçin Alarm Verdi!