Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Kültür Sanat Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali'nin Heyecan Verici Başlangıcı Yaklaşıyor!

Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali'nin Heyecan Verici Başlangıcı Yaklaşıyor!

2011 yılında aramızdan ayrılan viyolonsel virtüözü Benyamin Sönmez'in anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali, 20 Haziran'da başlıyor. Festival, genç yetenekleri cesaretlendirmeyi hedefliyor.
yazar
Haber Merkezi
Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali'nin Heyecan Verici Başlangıcı Yaklaşıyor!

Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali 11. Kez Düzenleniyor

Viyolonsel sanatçısı Benyamin Sönmez'in anısına düzenlenen Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali'nin bu yıl 11. kez gerçekleştirilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteklediği festival, 20-23 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Festival kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler şu şekilde planlanmıştır: 20 Haziran'da saat 21.00'de Fazıl Say ve Nil Kocamangil'in Telmessos Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alacağı bir konser düzenlenecek.

21 Haziran'da saat 21.00'de Jean Baptiste Hardy ve Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Caz Korosu'nun Telmessos Açık Hava Tiyatrosu'nda vereceği konser kaçırılmamalı.

22 Haziran'da saat 21.00'de Engin Çatal, Günay Acar ve Antik Aryalar'ın Telmessos Açık Hava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir performans sergileyeceği belirtilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karaot Plajı, Yeni Sezon İçin Kendini Güncelledi ve Misafirlerini Bekliyor

Karaot Plajı, Yeni Sezon İçin Kendini Güncelledi ve Misafirlerini Bekliyor