Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Kültür Sanat İzmir'de Festival Tadında Etkinlik: İnsan Manzaralarından Memleketim!

İzmir'de Festival Tadında Etkinlik: İnsan Manzaralarından Memleketim!

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu kursiyerlerinin sahnelediği "İnsan Manzaralarından Memleketim" oyunu, Nazım Hikmet'in eserinden uyarlanarak Azat Serhat Koca yönetiminde muhteşem bir şekilde sahnelendi. Bornovalılara tiyatro festivali atmosferi yaşattı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
İzmir'de Festival Tadında Etkinlik: İnsan Manzaralarından Memleketim!

Bornovalılar BBŞT Kursiyerlerinin Tiyatro Keyfini Yaşıyor

Bornovalılar, Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) kursiyerlerinin sahnelediği oyunlarla tiyatro festivali havası soluyor.

Gençlik Kursiyerleri Büyük Beğeni Topluyor

Nazım Hikmet’in eseri olan "İnsan Manzaralarından Memleketim" oyununu sahneleyen gençlik kursiyerleri, ayakta alkışlanırken, çocuk, yetişkin ve personel gruplarının oyunları da Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluşuyor.

Kursiyer Oyunları Sezon Boyunca Devam Edecek

Her sezon sonunda kursiyer gruplarının oyunlarını Bornovalı sanatseverlerle buluşturan BBŞT, bu yıl da büyük ilgi görüyor ve kursiyerlerin bir yıllık emeği, birbirinden güzel oyunlar aracılığıyla sergileniyor.

Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan program, tiyatroseverleri bir araya getirirken, devam eden oyunlar arasında Yetişkin kursiyer oyunu “Maymun Davası”, çocuk kursiyer oyunu “Sakarca”, yetişkin kursiyer oyunu “Macbeth” ve “İnsan Manzaralarından Memleketim” yer alıyor.

Bornovalılar, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin de desteklediği BBŞT sayesinde sanatla buluşmanın keyfini çıkarıyor ve şehrin en eski tiyatrosu olan bu kurumun önemli bir rol üstlendiğini vurguluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İtalya-Türkiye EURO 2024 Hazırlık Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

İtalya-Türkiye EURO 2024 Hazırlık Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?