Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Kültür Sanat Türk Mutfağı Haftasında tüm Çanakkalelilere keşkek ikramı!

Türk Mutfağı Haftasında tüm Çanakkalelilere keşkek ikramı!

Çanakkale'de gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde keşkek ikramı yapıldı. Bu etkinlikle Türk mutfağının zengin lezzetleri tanıtıldı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Türk Mutfağı Haftasında tüm Çanakkalelilere keşkek ikramı!

Çanakkale Valiliği ve Ticaret Borsası İşbirliğiyle Keşkek İkram Etkinliği

Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri sürerken, Çanakkale Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Çanakkale Ticaret Borsası destekleriyle Yıldız Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından hazırlanan Çanakkale'nin yöresel tatlarından keşkek ikramı gerçekleştirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası önünde düzenlenen bu özel etkinliğe, Vali İlhami Aktaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü V.Hüseyin Şevik, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Sinan Erdoğan, turizmciler, kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

Vali İlhami Aktaş, keşkek hakkında bilgi alarak şeflerden tadına baktı ve keşkek dağıtım etkinliğine katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

Hazırlanan keşkeklerin vatandaşlara ikram edilmesiyle etkinlik sona erdi, misafirperverliğin ve paylaşma kültürünün en güzel örneklerinden biri sergilendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi şifa dağıtıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi şifa dağıtıyor