Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Kütahya Haber Kütahya'da Minibüs ile Otomobil Kaza Yaptı, 2 Kişi Yaralandı!

Kütahya'da Minibüs ile Otomobil Kaza Yaptı, 2 Kişi Yaralandı!

Kütahya'da meydana gelen kazada, bir otomobil ile bir minibüsün çarpışması sonucu 2 kişinin yaralandığı bildirildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Haberleri
Kütahya'da Minibüs ile Otomobil Kaza Yaptı, 2 Kişi Yaralandı!

Kütahya'da Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

Kütahya ilinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin yaralandığı bildirildi. Edinilen bilgilere göre Kütahya - Afyonkarahisar Karayolu, Sporkent köprülü kavşak önünde bir otomobil ile bir minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çarpıştılar. Kazanın olması ile beraber kaza yerinde büyük bir panik yaşanmaya başlandı.

Kaza Yerinde Büyük Panik

Kaza sonucunda hayatını kaybedenlerin olabileceğinden endişelenen çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar ettiler. Olay yerine hemen trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazaya kısa bir süre içerisinde müdahale eden ekipler otomobil içerisinde bulunan iki yaralıyı araçtan çıkardılar. Ambulans ile hastaneye götürülen yaralıların tedavilerine hemen başlandı.

Otomobil İçerisinde Yaralananlar

Kaza, Kütahya - Afyonkarahisar Karayolu, Sporkent köprülü kavşak önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.O.'nun yönetimindeki otomobil ile T.Ü.'nün kullandığı minibüs çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kütahya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya dair trafik ekipleri inceleme yapmaya devam ediyorlar. Ekiplerin hazırlayacakları kaza raporu sonrasında herhangi bir adli işlem yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. Kazada yaralanan iki kişinin tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazeteciler Kıdem Tazminatı Nedeniyle İşlerinden Olabilir

Gazeteciler Kıdem Tazminatı Nedeniyle İşlerinden Olabilir