Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Magazin Aşk-ı Memnu Şayeste Olarak Tanınmıştı: Fatma Karanfil Yaşamını Kaybetti

Aşk-ı Memnu Şayeste Olarak Tanınmıştı: Fatma Karanfil Yaşamını Kaybetti

Ünlü oyuncu Fatma Karanfil, Aşk-ı Memnu dizisindeki performansıyla tanınıyordu. Kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Oyuncunun vefatı sevenlerini derin üzüntüye boğdu.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Aşk-ı Memnu Şayeste Olarak Tanınmıştı: Fatma Karanfil Yaşamını Kaybetti

Fatma Karanfil'in Ölümü Türk Sinema Dünyasını Yasa Boğdu

2008-2010 yılları arasında Aşk-ı Memnu dizisinde Şayeste karakterine hayat veren ve uzun süredir kanser tedavisi gören Fatma Karanfil, son günlerde durumu ağırlaşarak entübe edildi ve maalesef hayata gözlerini yumdu.

Sanat Camiası Büyük Bir Değerini Kaybetti

72 yaşında vefat eden Fatma Karanfil'in menajeri Aslı İslamoğlu, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, "Değerli oyuncumuz Fatma Karanfil'i kaybettik. Türk sinema ve tiyatrosunun önemli isimlerinden biri olan Karanfil, sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda zarafeti ve insanlığıyla da örnek bir kişilikti. Onun ışığı asla sönmedi ve kalplerimizde daima parlayacak." ifadelerine yer verdi.

Fatma Karanfil Kimdir?

Eskişehir doğumlu olan Fatma Karanfil, 3 Şubat 1952'de hayata gözlerini açtı. Sinema kariyerine 1968 yılında Ses Dergisi yarışmasında elde ettiği üçüncülükle adım atan Karanfil, birçok projede yer aldı ve pek çok ödül kazandı. Göğüs kanserini yenen ve 2001 yılında sahalara geri dönen sanatçı, Aşk-ı Memnu dizisiyle geniş kitlelerce tanındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emet'te Feci Trafik Kazası: Yaralıların Durumu Ağır..

Emet'te Feci Trafik Kazası: Yaralıların Durumu Ağır..