Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Magazin Eski Sevgilisini Darbetmişti: Karar İçin Adli Tıp Raporu Bekleniyor

Eski Sevgilisini Darbetmişti: Karar İçin Adli Tıp Raporu Bekleniyor

Oyuncu Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hapis cezası talep edilen davada, Bulutsuz'un psikolojik tedavi geçmişi incelenecek. Güven'in yargılanmasına devam ediliyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Eski Sevgilisini Darbetmişti: Karar İçin Adli Tıp Raporu Bekleniyor

Ozan Güven Duruşmada, Eski Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u Darp Ettiği İddiasıyla Yargılanıyor

Oyuncu Ozan Güven’in, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme süreci devam ediyor.

Mahkeme, Adli Tıp Kurulu'nun Taraflı Davrandığı İddiasını İncelemeye Aldı

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tarafların avukatları hazır bulundu ve sanık Ozan Güven'in avukatı, "Adli Tıp Kurulu'nun taraflı davrandığını düşünüyoruz, müşteki Deniz Bulutsuz'un olaydan önce psikolojik tedavi gördüğüne dair duyumlarımız var. Ek bilirkişi raporu talep ederiz" şeklinde konuştu.

Mahkeme, Deniz Bulutsuz'un Psikolojik Durumunu İncelemek İçin SGK ve Sağlık Bakanlığı'na Yazı Yazdı

Mahkeme, kayıtların incelenmesi için SGK'ya ve Sağlık Bakanlığı'na yazı yazılarak Deniz Bulutsuz'un psikolojik durumuna ilişkin kayıtların incelenmesine karar verdi ve duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Olayın Geçmişi

Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz, Güven'e şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İddianamede, Güven hakkında ’hakaret’, ’kasten yaralama’ ve ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilmişti. Güven’in şikayeti üzerine Deniz Bulutsuz hakkında ise ’basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Defalarca Denemişti. Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Yeniden Canlı Yayın Çağrısı

Defalarca Denemişti. Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Yeniden Canlı Yayın Çağrısı