Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Magazin Hülya Koçyiğit: Rabia Filminde Gözlerimi 3 Gün Kaybettim!

Hülya Koçyiğit: Rabia Filminde Gözlerimi 3 Gün Kaybettim!

Yeşilçam'ın efsane ismi Hülya Koçyiğit, Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde kör olduğu anları anlattı. Sanat hayatındaki başarılarıyla tanınan Koçyiğit, Bursalı hayranlarıyla duygusal anlar yaşadı.
yazar
Haber Merkezi
Hülya Koçyiğit: Rabia Filminde Gözlerimi 3 Gün Kaybettim!

'3 GÜN GÖREMEDİM' Hülya Koçyiğit, 'Rabia' Filminin Çekimlerinde Yaşadığı Talihsiz Olayı Anlattı!

Hülya Koçyiğit, Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından biri olarak bilinen usta sanatçı, Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde yaşadığı talihsiz bir olayı hayranlarına aktardı.

Hülya Koçyiğit, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Bursalılarla bir araya geldi ve Rabia filminin çekimlerinde yaşadığı kaza sonucu 3 gün boyunca kör olduğu deneyimini paylaştı.

Usta sanatçı, filmin çekimlerinde dublör olmadığını ve tehlikeli sahneleri kendisinin oynamak zorunda kaldığını belirterek, talihsiz kaza sonucu 3 gün boyunca gözlerini kaybettiğini ifade etti.

Hülya Koçyiğit'in Başarılarla Dolu Sanat Hayatı ve Mutlu Evliliği

Hülya Koçyiğit, Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olarak doğallığı ve güzelliğiyle gönüllerde taht kuran, Rabia filmindeki kazanın yanı sıra mutlu evliliğiyle de dikkat çekiyor.

76 yaşındaki usta sanatçı, Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Selim Soydan ile 56 yıl önce evlenmiş ve bu evlilikten kızı Gülşah Soydan'ı dünyaya getirmiştir.

Şimdilerde ise 2 torunu olan Hülya Koçyiğit, aile bağlarına verdiği önemle tanınıyor ve program sunuculuğu kariyerine devam ediyor.

Hülya Koçyiğit'in Kızı Gülşah Soydan'ın Evliliği ve Torunları

Gülşah Soydan Alkoçlar, 1988 yılında Ender Alkoçlar ile evlenmiş ve turizm sektöründe kariyer yapmıştır.

Şu anda 4 torunu olan Gülşah Alkoçlar, Neslişah Alkoçlar Düzyatan ve Aslışah Alkoçlar Demirağ'dan oluşan torunlarıyla mutlu bir yaşam sürdürmektedir.

Neslişah Alkoçlar, 2014 yılında Engin Altan Düzyatan ile evlenirken, Aslışah Alkoçlar Demirağ ise 2021 yılında Kaan Demirağ ile hayatını birleştirmiştir.

Hülya Koçyiğit'in Kızının Kanserle Mücadelesi ve Kendi Hastalığı

Hülya Koçyiğit, kızının kanserle mücadelesini kutlarken, kendi hastalığını da öğrendiğini belirtmiştir.

Kızının hastalığını öğrendiğinde büyük bir isyan yaşadığını ifade eden Koçyiğit, 3 yıl sonra kendisinin de kanser olduğunu öğrendiğini ve bu durumu kabullenmek zorunda kaldığını dile getirmiştir.

Erken teşhisin hayat kurtardığını vurgulayan usta sanatçı, kızı ve kendisinin de erken teşhis sayesinde sağlıklarına kavuştuklarını belirtmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Abla ve Kardeşine Ait 5 Dairede 3 Kamyon Çöp Bulundu

Abla ve Kardeşine Ait 5 Dairede 3 Kamyon Çöp Bulundu