Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Magazin Kızılcık Şerbetinde üzücü veda..

Kızılcık Şerbetinde üzücü veda..

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Rüzgar karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı, 7 Haziran Cuma akşamı yapılacak sezon finaliyle diziye veda edecek. Oyuncunun yeni projelerle ekranlara döneceği konuşuluyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Kızılcık Şerbetinde üzücü veda..

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yiğit Kirazcı Beklenmedik Bir Karar Alarak Vedalaşıyor!

Televizyon dizileri dünyasında sıkça karşılaşılan bir ayrılık haberi bu kez Kızılcık Şerbeti dizisinden geldi. Yiğit Kirazcı sezon başında "Rüzgâr" karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktığı Gold Film imzalı diziye veda ediyor.

Yeni Bir Maceraya Adım Atmadan Önce Kızılcık Şerbeti'ne Veda Ediyor!

Oyunculuğu ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılmadan önce yeni bir projeye imza atıyor. Altıntaş'ın haberine göre, Kirazcı, Shine Medya'nın sahibi Adil Şentekin ile yeni bir yarışma programı için anlaşıyor.

Yiğit Kirazcı, Yeni Projesiyle Ekranda Boy Gösterecek!

Uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönen ünlü oyuncu, 9 yıl aradan sonra ülkemizde yayın hayatına başlayan CNBC-e kanalında İngiltere'nin sevilen yarışma programı "Letterbox Türkiye"nin sunuculuğunu üstlenecek. Bu yeni proje sayesinde Yaz boyunca izleyicilerle buluşacak olan Yiğit Kirazcı, farklı bir deneyim yaşayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tefeci operasyonu! 10'dan fazla tutuklama var

Tefeci operasyonu! 10'dan fazla tutuklama var