Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Magazin Ünlü şarkıcıdan acı haber geldi!

Ünlü şarkıcıdan acı haber geldi!

Ünlü şarkıcı Celine Dion ender görülen bir hastalığa yakalandı. Hastalığın detaylarını sevenleriyle paylaşan Dion, tedavi sürecinde destek bekliyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Ünlü şarkıcıdan acı haber geldi!

Şarkıcı, Hastalığıyla İlgili Duygusal Anlar Yaşadı

Uzun süredir mücadele ettiği hastalığından bahseden Celine Dion, duygusal anlar yaşadı.

Çok Özlediğini Belirtti: "İnsanları ve Sahneyi Çok Özlüyorum"

Kaslarını etkilediği için hareket etmekte zorluk çeken şarkıcı, "Çok nadir görülen bir nörolojik bozukluk teşhisi kondu ve bunu daha önce söylemeye hazır değildim ama şimdi hazırım" dedi.

2022 Yılında Teşhis Konulmuştu

Celine, bu hastalıktan muzdarip olduğunu ilk kez 2022'de, birkaç konser tarihini iptal etmek zorunda kaldığında açıkladı. Hayranlarına, nadir görülen bir otoimmün hastalıktan muzdarip olduğunu söyleyen isim, sahnelerden uzaklaşmıştı.

Ünlü şarkıcı, hastalıkla ilgili zorlu mücadelesini anlatırken duygusal anlar yaşadı.

Genellikle sahnede aktif olmayı seven sanatçı, hastalığı nedeniyle hareket etmekte zorluk çektiğini ve nadir görülen bir nörolojik bozukluk teşhisi konulduğunu açıkladı.

Otoimmün hastalıkla mücadele eden şarkıcı, 2022 yılında hastalıkla tanıştığını ve o dönem konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti.

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Celine Dion, hastalığına karşı kararlı duruşunu sergilerken, sahneyi ve insanları özlediğini dile getirdi.

Hayranlarına hastalığıyla ilgili dürüst bir şekilde bilgi veren sanatçı, ailesi ve destekçilerine minnettarlığını ifade etti.

René Angélil'den olan üç oğluyla birlikte sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile destek mesajı veren Dion, hastalığı aşma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Celine Dion, hastalığıyla mücadelesinde ailesinin ve hayranlarının desteğini yanında hissettiğini belirterek, ilerleyen süreçte sahneye geri dönmeyi hedeflediğini dile getirdi.

SPS hastalığından etkilenen herkese cesaret ve destek mesajları gönderen ünlü şarkıcı, birlikte bu zorlu süreci aşabileceklerine inancını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hafriyat kamyonu denize düştü!

Hafriyat kamyonu denize düştü!