Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Manisa Haber Baybatur: Hükümet Olarak Sorumluluklarımızın Farkındayız

Baybatur: Hükümet Olarak Sorumluluklarımızın Farkındayız

AK Parti Manisa Teşkilatı, yaz tatiline girmeden sahada çalışacak. Kongrelerde değişimler olacak ve yatırımlar devam edecek. MYK'de alınacak kararlar bekleniyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Baybatur: Hükümet Olarak Sorumluluklarımızın Farkındayız

AK Parti Manisa Teşkilatı Yaz Tatiline Girmeden Sahada Çalışacak

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa teşkilatının yaz tatili formatına girmeden sahada çalışılması gerektiğini belirtti.

Değişimler Kongrelerde Olacak

Baybatur, kongrelerde değişimlerin olacağını ifade ederek, AK Parti'nin genelde iktidar partisi olduğunu ve Cumhur ittifakı ile devam ettiğini vurguladı.

Yatırımlar ve Hizmetler Devam Edecek

Baybatur, 31 Mart seçim sonuçlarına saygı duyduklarını belirterek, tüm belediye başkanlarına başarılar diledi ve ülke, millet ve Manisa'ya hizmet etmenin önemine değindi.

'Ülkemize, milletimize ve Manisa'mıza hizmet etmek en önemli görevimizdir. Yatırımlar ve hizmetler noktasında elzem çalışmaları yapacağız. Eksiklikleri tamamlayacak ve mücadelemizi sürdüreceğiz. Kongre süreçlerimiz yazdan sonra başlayacak ve gerekli değişimler yapılacaktır. Kadrolarımızı hazır hale getireceğiz.' şeklinde konuşan Baybatur, önümüzdeki MYK'de alınacak kararları beklediklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vedat Aşçı, uzun süren sessizliğini bozdu: "Yaşanan olay organize bir planın ürünü" dedi

Vedat Aşçı, uzun süren sessizliğini bozdu: "Yaşanan olay organize bir planın ürünü" dedi