Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Manisa Haber Kula’da gerçekleşen Bocce Türkiye Şampiyonası tamamlandı, şampiyon belli oldu

Kula’da gerçekleşen Bocce Türkiye Şampiyonası tamamlandı, şampiyon belli oldu

Kula'da düzenlenen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'na 18 ilden 211 sporcu katıldı. Müsabakalarda başarı gösteren sporcular ödüllendirildi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Kula’da gerçekleşen Bocce Türkiye Şampiyonası tamamlandı, şampiyon belli oldu

Manisa Kula'da Gerçekleşen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Manisa’nın Kula ilçesinde düzenlenen ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan ‘Türkiye Bocce Volı Yıldızlar ve Gençler Yer Oyunları’ ile ‘Küçük Kızlar ve Yıldızlar Atış Oyunları’ kapsamında gerçekleşen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası başarıyla tamamlandı.

18 farklı ilin 211 sporcu, antrenör ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen ve 4 gün süren şampiyonada bireysel ve takım olarak mücadele eden sporcular, çekişmeli karşılaşmalarda birbirleriyle rekabet etti.

Yarışmalarda farklı kategorilerde şampiyon olan sporcular arasında Mersin’den Sedanur Öksüz, Ömer Başlı, Elazığ’dan Mustafa Gündoğdu ve Yusuf Demirtaş, Çorum’dan Buğlem Kabasakal ve Ela Uysal da bulunmaktadır.

Şampiyonanın sonunda ödül törenine katılan protokol üyeleri arasında Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyon Asbaşkanı Faik Kapsız, AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, Kula İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürü Ufuk Özlem, Kula Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Çalık, Kubilay Çetin Bozer ve Yusuf Üzel yer aldı.

Ödül töreninde Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ve Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, hakemlere ve federasyon yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali Aktaş, Hastaneye Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Vali Aktaş, Hastaneye Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu