Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Manisa Haber Manisa’da Fabrika İş Kazası: Forklift Operatörü Nihat Zibeller Hayatını Kaybetti

Manisa’da Fabrika İş Kazası: Forklift Operatörü Nihat Zibeller Hayatını Kaybetti

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde forklift operatörü olarak çalışan Nihat Zibeller, üzerine çelik malzemelerin düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Zibeller, Fenerbahçe formasıyla son yolculuğuna uğurlandı.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Manisa’da Fabrika İş Kazası: Forklift Operatörü Nihat Zibeller Hayatını Kaybetti

Manisa Organize Sanayi Bölgesi 4. Kısım’da faaliyet gösteren Standard Profil Ege A.Ş fabrikasında forklift operatörü olarak çalışan 39 yaşındaki Nihat Zibeller, raftaki çelik malzemelerin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay sırasında forkliftin içinde sıkışan Zibeller, itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen ağır yaralı olarak kurtarılamayan Zibeller, olay yerinde yaşamını yitirdi. İş kazasıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Hayatını kaybeden Nihat Zibeller için Yunusemre ilçesindeki Barboros İmamı Azam Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Haydar İzci, Özge Arslan, Zibeller ailesinin yakınları, iş arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zibeller’in tabutunun üzerine çok sevdiği Fenerbahçe forması konularak uğurlandı.

Nihat Zibeller’in eşi Türkan Zibeller, elinde tuttuğu eşinin fotoğrafına bakarak gözyaşlarına hakim olamazken, ayakta durmakta zorlandı. Nehir (10) ve İlhan Tura (1) isimli iki çocuk babası olan Zibeller’in, 3 gün önce oğulları İlhan Tura’nın ilk yaş gününü kutladıkları öğrenildi. Nihat Zibeller’in cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum FK'nın 6 Oyuncusu Milli Takımlara Çağrıldı

Bodrum FK'nın 6 Oyuncusu Milli Takımlara Çağrıldı