Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Manisa Haber Manisada görsel sanatlar sergisi göz kamaştırdı

Manisada görsel sanatlar sergisi göz kamaştırdı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Arif Çeler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen görsel sanatlar sergisi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Manisada görsel sanatlar sergisi göz kamaştırdı

Manisa'nın Tarihi ve Kültürel Değerleri Okul Duvarlarına Yansıtıldı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde faaliyet gösteren Arif Çeler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, resim öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmalarla şehrin tarihi ve kültürel değerlerini fuaye salonundaki duvarlara yansıttı.

Açılışa Protokol Üyeleri ve Öğrenciler Katıldı

Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, Şehzadeler İlçe Müftüsü İsmail Temur, Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Müjde İlgün ve diğer protokol üyeleri açılış törenine katılarak öğrencilerin ve öğretmenlerin çalışmalarını inceledi.

Okul Müdürü Tebriklerini İletti

Açılışın ardından yapılan inceleme sonrasında Arif Çeler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Gönül Çiftçioğlu, öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, bu güzel çalışmaların ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Dini musiki konserinin de gerçekleştirildiği etkinlik, katılımcılar arasında olumlu yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğlalılar dikkat! 7 ilçede elektrik kesintisi olacak

Muğlalılar dikkat! 7 ilçede elektrik kesintisi olacak