Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Manisa Haber Manisa'da sokak hayvanları için önemli adımlar atılıyor: Şehirde Hayvan Hastanesi ve Vetbüs hizmete açılıyor

Manisa'da sokak hayvanları için önemli adımlar atılıyor: Şehirde Hayvan Hastanesi ve Vetbüs hizmete açılıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Merter Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Zeyrek, Manisa'ya Hayvan Hastanesi ve Vetbüs projelerini kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Manisa'da sokak hayvanları için önemli adımlar atılıyor: Şehirde Hayvan Hastanesi ve Vetbüs hizmete açılıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Veteriner Hekimler Odası Başkanı Arasında İşbirliği

Manisa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Merter Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cafer Çeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında, Büyükşehir Belediyesi ile Veteriner Hekimler Odası arasında hayata geçirilebilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Sokak hayvanlarının da gündeme geldiği toplantıda Başkan Zeyrek, Manisa’ya Hayvan Hastanesi ve dolaşan Vetbüs konseptini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Başkan Zeyrek, "Hayvan hastanesi projesi için gerekli bütçeyi ayırdık.

Yunusemre Belediyesi ile birlikte inşa ettikleri barınağı da en kısa sürede faaliyete geçireceklerini açıkladı.

Sokak hayvanlarını mevcut yaşam alanlarından uzaklaştırmak değil, daha yaşanabilir alanlarda barındırmak için çaba harcayacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı ayrıca, Veteriner Hekimler Odası'nın da desteklerine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, Veteriner Hekimler Odası ve hayvansever dernekleri ile iş birliği içinde hareket etmenin önemine değindi.

"Bu dünya sadece bizim değil, diğer tüm canlılarla birlikte paylaşacağımız bir alan" diyen Başkan Zeyrek'in bu yaklaşımından memnun olduklarını belirten Merter Yıldız, "Biz de Veteriner Hekimler Odası olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız.

Sokak hayvanları, halk sağlığı ve çevre sağlığı konularında elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trafik Kavşakları ve Refüjlere Sanatsal Dokunuşlar Yapılıyor

Trafik Kavşakları ve Refüjlere Sanatsal Dokunuşlar Yapılıyor