Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber 2 Göçmenin Cesedine Ulaşıldı: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

2 Göçmenin Cesedine Ulaşıldı: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında lastik botun batması sonucu ölen 6 göçmenden 2'sinin cesedine ulaşıldı. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları sonucu bir kadın ve bir erkek cesedi bulundu. Cesetler, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri aracıyla morga kaldırıldı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
2 Göçmenin Cesedine Ulaşıldı: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Bodrum'da Lastik Bot Battı: 6 Göçmenden 2'sinin Cesedine Ulaşıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında düzensiz göçmen taşıyan bir lastik botun batması sonucu, kaybolan altı göçmenden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı.

Sahil Güvenlik Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Bodrum açıklarında gece saatlerinde motor arızası yapan bir lastik bottaki düzensiz göçmen grubundan yardım talebi geldi ve bölgeye hemen Sahil Güvenlik botu sevk edildi. Kurtarma operasyonu sonucunda 14 göçmen kurtarılırken, 6 göçmen denize düştü.

Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Kurtarılanlardan ulaşılamayan 6 göçmen için bölgeye Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik tarafından insansız hava araçları, helikopterler ve deniz araçları sevk edildi. Kayıp göçmenlerin bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmalarında biri kadın olan 2 cesede ulaşıldı. Cesetler, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri aracıyla morga taşındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cinsel İstismar Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi!

Cinsel İstismar Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi!