Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber 75 yıldır devam eden eşsiz bir aşk öyküsü!

75 yıldır devam eden eşsiz bir aşk öyküsü!

Muğla Marmaris'te yaşayan 92 yaşındaki Ramazan ve Ülker Selçuk çifti, 75. evlilik yıldönümlerini kutluyor. 16-18 yaşlarında aşık olan çift, uzun ve mutlu bir evliliği aşklarına borçlu olduklarını belirtiyor. Gençlere evlilikte sabır ve fedakarlık öneriyorlar.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
75 yıldır devam eden eşsiz bir aşk öyküsü!

Marmarisli 92 Yaşındaki Çift 75 Yıllık Mutlu Evliliklerini Kutluyor

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Söğüt mahallesinde yaşayan Ramazan (92) ve Ülker Selçuk (92) çifti, 92. yaş günlerini ve 75 yıllık evliliklerini coşkuyla kutluyorlar.

Ramazan Selçuk, 1932 yılında doğduğu köyde, 18 yaşındayken balıkçılık yaparken 2 yaş küçük olan aşkı Ülker Selçuk'a rastladı ve aşık oldu.

Ailelerinin desteğiyle evlenen çift, mutlu bir birliktelikleri boyunca 7 çocuklarına sevgiyle bakmayı başardılar.

Ülker Selçuk, gençliklerinde evliliklerinin temelinde sevgi ve fedakarlık olduğunu vurgulayarak, o dönemlerde evliliklerin genellikle ailelerin kararıyla gerçekleştiğini belirtti.

Ramazan Selçuk ise yıllara meydan okuyan evliliklerinin sırrının karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu belirterek, eşini ilk gördüğü günkü gibi sevdiğini dile getirdi.

Çift, hayatlarının zorluklarına birlikte göğüs gererek, sevgi ve fedakarlıkla tüm zorlukların üstesinden geldiklerini ifade ettiler.

Ramazan Selçuk, evliliklerinde karşılıklı sevgi ve saygıyla ayakta kaldıklarını vurgulayarak, günümüzdeki evli çiftlerin çabuk pes ederek mahkemelik olduklarını şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.

Ülker Selçuk ise 75 yıllık birlikteliklerinde hiçbir zaman sevgi ve saygıdan ödün vermediklerini ve her sorunu birlikte aşmayı başardıklarını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kardeşi, ağabeyine ikinci bir şans sundu!

Kardeşi, ağabeyine ikinci bir şans sundu!