Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Bodrum'da Endişe Verici Gelişme: Turistik Sezonun Açılmasıyla Nüfus 1 Milyona Dayandı

Bodrum'da Endişe Verici Gelişme: Turistik Sezonun Açılmasıyla Nüfus 1 Milyona Dayandı

Bodrum'da bayram tatilinde nüfusun 1 milyona ulaşmasıyla su kaynaklarının yetersizliği gündeme geldi. Belediye Başkanı Mandalinci, "İhtiyacı karşılamak için ücretsiz su temini yapacağız" dedi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Bodrum'da Endişe Verici Gelişme: Turistik Sezonun Açılmasıyla Nüfus 1 Milyona Dayandı

Bodrum'da Kurban Bayramı Tatili Nedeniyle Su Sorunu Büyüyor

Bodrum'da Kurban Bayramı tatili nedeniyle nüfusun hızla artması su kaynaklarını tehdit ediyor.

Her gün binlerce aracın ilçeye giriş yapmasıyla su kaynaklarındaki yetersizlik daha da belirgin hale geliyor ve yetkililer tedbirlerini arttırıyor.

Otellerin neredeyse tam kapasite dolmasının yanı sıra, günlük kiralık evlerde de boş yer kalmadı, bu durum su tüketimini daha da arttırıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, nüfusun 1 milyona yaklaştığını ve su kaynaklarında ciddi sıkıntılar yaşandığını açıkladı.

Mandalinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde çalışarak su sorununu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Su temininde sıkıntı çeken vatandaşlar için ücretsiz su hizmeti sunacaklarını dile getiren Mandalinci, bu çalışmaların yaz boyunca süreceğini vurguladı.

Vatandaşların sağlıklı suya erişebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Mandalinci, güvenlik önlemlerinin de en üst seviyede tutulacağını belirtti.

Bodrum'da bayramın sorunsuz ve güvenli geçmesi için emniyet birimleriyle iş birliği içinde olduklarını ifade eden Mandalinci, her türlü tedbiri almaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin açıklamalarıyla su sorununa karşı alınan önlemler ve çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya'da Lösemi Hastası Kızına Yapılan Kök Hücre Nakliyle Mutlu Son!

Kütahya'da Lösemi Hastası Kızına Yapılan Kök Hücre Nakliyle Mutlu Son!