Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Genç Adamın Cesedi Denizde Bulundu!

Genç Adamın Cesedi Denizde Bulundu!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaybolan şahsın cesedi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizde bulundu. Şahsın plajda denize girmek için gittiği belirlendi. Soruşturma devam ediyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Genç Adamın Cesedi Denizde Bulundu!

Marmaris'te Denize Giren Kişinin Cansız Bedeni Sahilden Çıkarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde denize girmek için plaja giden ve kendisinden uzun süre haber alınamayan şahsın cansız bedeni, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu denizden çıkartıldı.

Marmaris'te Yaşanan Olayın Detayları

Marmaris'in İçmeler Mahallesi'ndeki bir otelin önünde bulunan halk plajında akşam saatlerinde meydana gelen olayda, denize giren 30 yaşındaki Emrah Teker'den arkadaşları uzun süre haber alamadı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizde yapılan aramalarda Teker'in cansız bedenine ulaşıldı.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Cenazesi denizden çıkartılarak hastane morguna kaldırılan Emrah Teker'in ölümü ile ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor ve olayın detayları araştırılmaya devam ediyor. Marmaris'te yaşanan bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntü yaratmış durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Erkan Aydın, Kardeş Şehir Hessen'i Ziyaret Ederek Sıcak Temaslarda Bulundu

Başkan Erkan Aydın, Kardeş Şehir Hessen'i Ziyaret Ederek Sıcak Temaslarda Bulundu