Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Marmaris Yat Limanı ve Barlar Sokağı pırıl pırıl temizleniyor

Marmaris Yat Limanı ve Barlar Sokağı pırıl pırıl temizleniyor

Marmaris Belediyesi ekiplerinin titiz çalışması sayesinde her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Yat Limanı ve Barlar Sokağı, tertemiz bir şekilde misafirlerini ağırlıyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Marmaris Yat Limanı ve Barlar Sokağı pırıl pırıl temizleniyor

Marmaris Belediyesi, Temizlik Çalışmalarına Ağırlık Veriyor

Marmaris Belediyesi, hava sıcaklıklarının yükselmesi ve turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Yat Limanı ve Barlar Sokağında temizlik faaliyetlerine daha fazla odaklanmaya başladı.

Yat Limanı ve Barlar Sokağı Özel Temizlik İlgi Odağı

Şehir merkezinden kırsal mahallelere, derelere, seyir tepelerine ve sahillere kadar geniş bir alanda temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, özellikle Yat Limanı ve Barlar Sokağında yoğun bir şekilde çalışıyor.

24 Saat Boyunca Temizlik Hizmeti

Erken saatlerde işe başlayan Temizlik Müdürlüğü personeli, gece gündüz demeden Yat Limanı ve Barlar Sokağı'nı temizliyor; tazyikli suyla yıkayarak ve her yerde detaylı bir temizlik sağlayarak alanı yeni güne hazırlıyor.

Temizlik Müdürlüğü yetkilileri, Yat Limanı'na 24 saat boyunca 9 kez, Barlar Sokağı'na ise gündüz 3 ve akşam 3 olmak üzere toplamda 6 defa çöp toplama aracı gönderildiğini belirtti.

Yoğun zamanlarda çöp arabalarının giremediği durumlarda temizlik ekiplerinin sahada çalıştığını vurgulayan yetkililer, sabahları da temizlik faaliyetlerine devam ettiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta işletmelere yayaların çöp atmaması konusunda uyarılar yapıldığını hatırlatan yetkililer, belirlenen saatlerde çöplerin çıkarılarak özel çöp araçlarına teslim edilmesi konusunda işletmelerden duyarlılık beklediklerini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris Belediyesi Zabıta denetimlerini sıklaştırdı

Marmaris Belediyesi Zabıta denetimlerini sıklaştırdı