Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Marmaris'te Doğalgaz Kullanımı Başlıyor

Marmaris'te Doğalgaz Kullanımı Başlıyor

Başkan Erdoğan'ın kararıyla Marmaris'e doğal gaz boru hattı yapılacak. Çevredeki taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Bu karar, Marmaris'in doğal gaz altyapısının genişletilmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Marmaris'te Doğalgaz Kullanımı Başlıyor

Marmaris'e Doğal Gaz Boru Hattı İçin Acele Kamulaştırma Kararı Alındı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Resmi Gazete'de yayınlanan karar doğrultusunda, Marmaris'e yapılacak olan Doğal Gaz Boru Hattı projesi için çevredeki taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Marmaris İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Projesi Kapsamında Alınan Karar

Resmi Gazete'de yer alan kararda belirtildiğine göre, Marmaris İlçesi'nde gerçekleştirilecek olan Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için gerekli olan taşınmazların, ulaşım yollarının, enerji nakil hatlarının ve sabit tesislerin yapımı için gerekli görülen alanların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Kamulaştırma Kararı Hakkında Detaylar

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan kamulaştırma süreci, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun 27. maddesi gereğince hayata geçirilecek ve proje için gerekli olan taşınmazların edinilmesi sağlanacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şok edici gelişme: Ölüm haberini yeni alıyorum, şaşkınlık içindeyim

Şok edici gelişme: Ölüm haberini yeni alıyorum, şaşkınlık içindeyim