Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Muğlalılar Dikkat! 4 Haziran Salı Elektik Kesilecek

Muğlalılar Dikkat! 4 Haziran Salı Elektik Kesilecek

Muğla'nın 4 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin ne zaman sona ereceği henüz belirsiz. ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre çalışmalar devam ediyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Muğlalılar Dikkat! 4 Haziran Salı Elektik Kesilecek

Aydem Elektrik, Muğla'nın Birçok İlçesinde Elektrik Kesintileri Uygulayacak

Aydem Elektrik, Muğla'nın Bodrum, Dalaman, Köyceğiz ve Marmaris ilçelerinde 4 Haziran Salı günü elektrik kesintileri olacağını duyurdu.

4 Haziran Salı Bodrum'da Elektrik Kesintisi

Kesinti yapılacak yerler arasında, GÜMBET MH. (GÜNDEM RESORT HOTEL 1708.SK.AKVARYUM OTEL) ve BİTEZ MH. (2313 ADNAN MENDERES CD. 1409.SK.) bulunuyor. Kesinti saatleri 9:00 - 10:00 arasında gerçekleşecek ve sebebi şebeke yenileme ve bakım çalışmaları.

Başka bir kesinti alanı olan GÜMBET MH. (1702.SK.ZENGİN HÜSEYİN SK.DALGIÇOĞLU MEHMET ÇELEBİ SK.ETHEM KAPTAN SK.REİSOĞLU MEHMET EFENDİ SK.), 10:30 - 11:30 saatleri arasında kesintiye uğrayacak.

Ayrıca, GÜMBET MH. (ŞAKİR ESENDEMİR SK.ERGUVAN SK.AYAZ CD.) ve GÜMBET MH. (ŞAKİR ESENDEMİR SK.AYAZ CD.ERGUVAN SK.) 13:30 - 14:30 saatleri arasında elektrik kesintisine maruz kalacak.

Diğer bir kesinti alanı ise, GÜMBET MH. (1503.SK. 1519.SK.ORAMİRAL KEMAL KAYACAN CD.ZENGİN HÜSEYİN SK.AYAZ ESENDEMİR SK.ERGUVAN SK.FATİN RÜŞTÜ ZORLU SK.YARBAY SABRİ ERGÜDEN SK.GARA HASAN CD.) ve burada kesinti 15:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Dalaman'da Elektrik Kesintisi

NARLI MH. (YAYALIK SK.KABACAMERSİN SK.NARLI MERKEZ SK. ÇUBUKLU SK.GÜLDÜRTAŞ SK.DAMDIR SK.) ve MERKEZ MH. (TURGUT REİS 18.SK.TURGUT REİS CD. ŞEHİT MURAT DALAMAN 1.SK SANAYİ CD. 6.SK. ŞEHİT MURAT DALAMAN 1.SK.TURGUT REİS 16.SK.TURGUT REİS 14.SK. ÇAĞLAYAN CD.MİMAR SİNAN CD.MİMAR SİNAN 13.SK.KAVAK SK. ŞEHİT MURAT DALAMAN 3.SK.) bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

NARLI MH. bölgesindeki kesinti 10:30 - 17:30 saatleri arasında gerçekleşecek, diğer kesinti alanı ise 10:00 - 13:00 saatleri arasında elektrik kesintisine uğrayacak.

Köyceğiz'de ve Marmaris'te Elektrik Kesintisi

Köyceğiz'de SAZAK MH. (KIZLANARASI SK.ALAN SK.BOZBURUN SK.), PINAR MH. (GÜNNÜCEK SK.UZUNCABÜK SK. ÇOKMAŞAT SK.Karabüet Sk.BEND DERESİ SK.) ve AKKÖPRÜ MH. (AKKÖPRÜ SK.) bölgelerinde 10:00 - 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Marmaris'te ise, ÇAMLI MH. (TAŞBÜKÜ SK.OKULYANI SK.SAKLIGÖL İÇİ YOLU) ve ÇAMLI MH. (KÖYBUŞU SK.) kesinti yaşayacak. İlk kesinti 9:00 - 12:00 saatleri arasında, diğer kesinti ise 13:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halk Dansları Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu..

Halk Dansları Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu..