Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Seydikemer'de Bayram Coşkusu Halkı Buluşturdu

Seydikemer'de Bayram Coşkusu Halkı Buluşturdu

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı'nın düzenlediği Kurban Bayramı kutlama programında tebrikleri kabul etti.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Seydikemer'de Bayram Coşkusu Halkı Buluşturdu

Seydikemer Kaymakamı ve Belediye Başkanı Kurban Bayramı Kutlama Programında Bir Araya Geldi

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurban Bayramı kutlama programında bir araya geldi ve Bayram tebriklerini kabul etti.

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Belediye Başkanı Önder Akdenizli, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Demiriz, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimi, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri ve Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Muhtarlar, Belediye Birim Müdürleri ve ilçe protokolü gibi birçok ismin katılımıyla gerçekleşen Kurban Bayramı kutlama programında buluştu.

Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, program kapsamında gelen tüm Kurban Bayramı tebriklerini memnuniyetle karşıladılar.

Bu özel programda, birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, Kaymakam Büyüker ve Belediye Başkanı Akdenizli, Milletimizin, tüm İslam Aleminin ve Seydikemerli vatandaşların Kurban Bayramını en içten duygularla kutladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bafalı balıkçılar, denizde mahsur kalan pilotları kurtardı

Bafalı balıkçılar, denizde mahsur kalan pilotları kurtardı