Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Uluslararası Yüzme Şampiyonası sürprizle sonuçlandı

Uluslararası Yüzme Şampiyonası sürprizle sonuçlandı

Bursalı Jandarma Astsubay Murat Kösle, Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Yüzme Şampiyonası'nda 643 yarışmacıyı geride bırakarak Türkiye birincisi oldu ve Jandarma Gücü bayrağını zirvede dalgalandırdı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Uluslararası Yüzme Şampiyonası sürprizle sonuçlandı

Marmaris'te Düzenlenen Uluslararası Yüzme Şampiyonası'nda Bursalı Astsubay Türkiye Birincisi Oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen 21. Uluslararası Yüzme Şampiyonası'nda, Bursalı Jandarma Astsubay Murat Kösle, 643 yarışmacı arasından sıyrılarak Türkiye birincisi oldu ve Jandarma Gücü Bayrağını en tepeye taşıdı.

Profesyonel Yüzücülerin Yarıştığı İçmeler Arena AquaChallenge Sona Erdi

Dünyanın dört bir yanından gelen 643 profesyonel yüzücünün mücadele ettiği İçmeler 21. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası sona erdi. Yarışmada, daha önce olimpiyatlarda ve dünya şampiyonalarında yer almış yüzücüler de bulunmaktaydı ve toplamda 5 kilometrelik bir parkurda yarıştılar.

Jandarma Astsubay Çavuş Murat Kösle Altın Madalyayı Kazandı

Bursalı Jandarma Astsubay Çavuş Murat Kösle, Jandarma Gücü takımını temsil ederek zirvede yer aldığı yarışta altın madalyayı kazandı. 2023 yılında Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nden mezun olan Kösle, komutanlarının takdirini toplayarak Jandarma Gücü'nü gururlandırdı. Yarışmayı izleyen eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen de gençlerin önünü açan bu tür organizasyonların önemini vurgulayarak etkinliği büyük bir keyifle takip ettiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motosiklet kazası! 1 yaralı var

Motosiklet kazası! 1 yaralı var