Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Siyaset Bülent Turan, Ramazan Bayramı dolayısıyla duygusal bir mesaj yayınladı

Bülent Turan, Ramazan Bayramı dolayısıyla duygusal bir mesaj yayınladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Kurban Bayramı'nın sadece ihtiyaç sahiplerine değil, dünya genelinde umut kaynağı olduğunu vurgulayarak, mahrumiyetlerin azaldığı bir dünya dileğinde bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Bülent Turan, Ramazan Bayramı dolayısıyla duygusal bir mesaj yayınladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı kutlayan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, "Kurban telâşı" olarak adlandırılan heyecanın, ihtiyaç sahiplerine "ikram edildiği" nezaket ve adetlerle dolu özel bir zaman diliminde bulunduğumuzu belirtti.

Teknolojik iletişim araçlarının bayramların ruhunu zedelediği düşüncesinin yanı sıra, büyük kurban organizasyonlarıyla dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmanın, bayramın etkisini küresel bir boyuta taşıdığını vurgulayan Turan, Kurban Bayramı'nın artık umut kaynağı haline geldiğini ifade etti.

Kurban Bayramı, sadece yerel değil dünya çapında umut dağıtan bir etkinlik haline gelmiş durumda ve Müslüman toplumunun birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini dile getiren Bakan Yardımcısı, Filistin gibi zor durumda olan bölgelere umut olmanın bayramın asıl amacı olduğunu belirtti.

Merhametin hala var olduğunu, Müslümanların birlikte hareket edebildiğini gösteren Kurban Bayramı, inancın rehberliğiyle dünyadaki mazlumların yanında durmanın önemini vurguluyor.

Büyük bir işlevi olan Kurban Bayramı günlerinin güzelliğine, manevi atmosferine, huzuruna ve güvenliğine gölge düşmemesi için kolluk kuvvetlerinin yüksek bir sorumlulukla görevlerinin başında olacağını söyleyen Turan, sevdiklerimize ulaşmak için yapacağımız yolculuklarda dikkatli olmamız gerektiğini hatırlattı.

Bakan Yardımcısı Turan, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Âlemi'nin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, sağlıklı ve huzurlu bayramlar geçirmemizi dileyerek, geçmiş bayramlarda aramızdan ayrılan sevdiklerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmayı ihmal etmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale'de Çıkan Orman Yangınına Havadan ve Karadan Eş Zamanlı Müdahale Başladı!

Çanakkale'de Çıkan Orman Yangınına Havadan ve Karadan Eş Zamanlı Müdahale Başladı!