Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Aydınspor Taraftarları Dernek Kurdu: "Aydınspor'un Geleceği İçin Birlik Olalım"

Aydınspor Taraftarları Dernek Kurdu: "Aydınspor'un Geleceği İçin Birlik Olalım"

Aydınspor taraftarları, yılların getirdiği olumsuzluklara dur demek ve kulübe destek vermek amacıyla Aydınspor Taraftarlar Derneği'ni kurdu. Dernek, Aydınspor’un eski günlerine dönmesi için çalışmalar yapacak ve Aydın genelinde sosyal sorumluluk projeleriyle de halkın yanında olacak. Taraftarlar, Aydın halkını derneğe destek olmaya davet ediyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Aydınspor Taraftarları Dernek Kurdu: "Aydınspor'un Geleceği İçin Birlik Olalım"

Aydınspor taraftarları, yıllardır süregelen hayal kırıklıklarını geride bırakmak ve kulübe destek vermek amacıyla Aydınspor Taraftarlar Derneği'ni kurdu. Tribün liderlerinden Özgen Zenciroğlu önderliğinde kurulan dernek, Aydınspor'a gönülden bağlı taraftarlar tarafından oluşturuldu ve kulübe yeniden can vermeyi hedefliyor. Aydınspor, bir dönem Süper Lig’de Fenerbahçe'yi sahasında 6-1 yenen tek Türk takımı olma unvanını taşıyor ve bu başarıların yeniden canlanması için dernek büyük bir adım atmış durumda.

Dernekten Yapılan Açıklamalar:

Derneğin açıklamasında, Aydınspor’un mevcut durumuna ve yerel yönetimlerin kulübe olan ilgisizliğine dikkat çekilerek, "Aydınspor'a yeterli destek verilmiş olsaydı, bu şehir stadyumsuz ve tesissiz kalmazdı. Aydın'ın yerel yönetimleri spora ve sporcuya destekte yetersiz ve pısırıktır. Bir şehrin futbol takımının başarısı, o şehrin gelişmişliğini gösterir" ifadeleri yer aldı. Dernek, yalnızca bir spor kulübü derneği olmakla kalmayıp Aydın genelinde ve toplumsal fayda sağlamak amacıyla çeşitli projeler gerçekleştireceğini de belirtti.

Hedefler ve Planlar:

Aydınspor Taraftarlar Derneği, Aydınspor’a olan desteği artırmak amacıyla kamu kurumları ve yerel işletmelerden maddi destek sağlamayı, yerel yöneticilerin ilgisini çekmeyi ve kulübün hak ettiği değeri görmesini amaçlıyor. Dernek, şeffaf bir yönetim anlayışı ile resmi web sitesi üzerinden tüm faaliyetlerini ve elde edilen destekleri kamuoyu ile paylaşacak. Ayrıca, Aydın’daki sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek, sokak hayvanları, doğa ve çevre konularında da aktif rol alacaklar.

Birlik Çağrısı:

Dernek, Aydın halkına ve Aydınspor sevdalılarına güçlü bir birlik çağrısı yaparak, “Aydınspor’un eski başarılı günlerine dönmesi için artık beklemeyeceğiz. 'Aydınspor eskiden' diye başlayan cümleler son bulacak. Bunun yerine 'Aydınspor'un geleceği' ile başlayan yeni cümleler kurulacak" ifadeleriyle destek çağrısında bulundu.

Kurucu Yönetim Kurulu:

Özgen Zenciroğlu başkanlığında kurulan Aydınspor Taraftarlar Derneği'nin kurucu yönetim kurulu üyeleri arasında Kamil Kazankaya, Mustafa Karakaş, Gökhan Yördem, Alper Uçar, Eray Karaca, Onur Sezgin ve Selahattin Aydoğdu yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla’da 5 Milyon Litre Pis Su Toplandı: Deniz Temizliği İçin Büyük Adım

Muğla’da 5 Milyon Litre Pis Su Toplandı: Deniz Temizliği İçin Büyük Adım