Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklama'

Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklama'

Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'a eleştirilerde bulundu. Yıldırım, kulübün 16-18 milyar lira civarında borcu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe, Koçspor'a dönüştü. Bu kulübün gelirleri nereden geliyor, ne kadar reklam geliri elde ediliyor, bilen var mı?" dedi.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklama'

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Seçim Vaatlerini Açıkladı

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç'u eleştirerek Kulübün durumunu sorgulayarak takım artık Koçspor oldu dedi ve seçim vaatlerini açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın Açıklamaları

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin mali durumu hakkında endişelerini dile getirirken, Ali Şen dönemindeki borçları hatırlattı ve mevcut yönetimi eleştirdi.

Fenerbahçe'nin sponsorluk gelirleri ve formadan elde ettiği kazançları sorgulayan Yıldırım, kulübün ticari faaliyetlerini merak ettiğini belirtti.

Futbol takımının kadrosu hakkında da konuşan Yıldırım, eski yıldız futbolcuları hatırlatarak başarının sadece güçlü bir kadro ile değil, ayrıca yönetim ve stratejiyle de sağlanabileceğini vurguladı.

Stadyum ve Gelecek Planları

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin stadyum altyapısını geliştirmeyi ve yeni bir stat inşa etmeyi planladığını açıkladı.

Stadın kapasitesini 60 bin kişiye çıkarmayı hedefleyen Yıldırım, aynı zamanda kulübün çim saha projelerinden de bahsetti ve Gebze'de yeni alanlar oluşturacaklarını belirtti.

Gelecek Hedefler ve İddialar

Fenerbahçe'nin başkanlık seçimlerinde iddialı olduğunu ve şampiyonluk hedeflediğini vurgulayan Yıldırım, seçilmemeleri durumunda mevcut yönetimin kısa ömürlü olacağını iddia etti.

Aziz Yıldırım, geçmişte elde edilen şampiyonlukların sayısını artırmayı ve 1959 öncesi şampiyonluklar konusunu mahkemeye taşımak için belgelerle desteklenen bir çalışma yapacaklarını söyledi ve federasyonun bu konuyu çözemeyeceğine inandığını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uyuşturucu bir aileyi daha yok etti!

Uyuşturucu bir aileyi daha yok etti!