Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Bodrum FK, Eduard Sobol’u Kadrosuna Katmak İstiyor: Sol Kanada Güç Takviyesi

Bodrum FK, Eduard Sobol’u Kadrosuna Katmak İstiyor: Sol Kanada Güç Takviyesi

Trendyol Süper Lig’de ilk galibiyetini alan Bodrum FK, Strasbourg’da forma giyen Ukraynalı sol bek Eduard Sobol’u transfer listesine ekledi. Bodrum ekibi, Sobol ile sol kanadını güçlendirmeyi hedefliyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Bodrum FK, Eduard Sobol’u Kadrosuna Katmak İstiyor: Sol Kanada Güç Takviyesi

Trendyol Süper Lig’de ilk galibiyetini Konyaspor’dan alan Bodrum FK, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Muğla ekibi, son olarak Belçika ekibi Genk'te forma giyen 29 yaşındaki Ukraynalı sol bek Eduard Sobol’a kanca attı. Bonservisi 2026 yılına kadar Fransız temsilcisi Strasbourg’da bulunan Sobol için Muğla ekibi resmi görüşmelere başlamayı planlıyor. Sol kanadı Sobol ile güçlendirmek isteyen Bodrum FK yönetimi, bu hafta içinde Fransız ekibi ile temas kurmayı hedefliyor. Transfer listesinde birçok ismi barındıran Ege temsilcisi, yeni oyuncuların kadroya katılabileceğini açıklamıştı.

Büyük Tecrübe Profesyonel kariyerine Matalurh Zaporizhya’da başlayan Eduard Sobol, kiralık olarak forma giydiği Genk’in yanı sıra Shakhtar Donetsk, Metalurh Donetsk, Metalist, Zorya Luhansk, Slavia Prag, Jablonec, Club Brugge ve Strasbourg formalarını terletti. Kariyerinin en parlak dönemini Belçika temsilcisi Club Brugge’da geçiren Sobol, burada 124 maça çıkarken 4 gol atma başarısı gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
II. Avrasya Biyoçeşitlilik Kongresi Ege Üniversitesi'nde Başlıyor

II. Avrasya Biyoçeşitlilik Kongresi Ege Üniversitesi'nde Başlıyor