Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Çeşme'de heyecan dorukta!

Çeşme'de heyecan dorukta!

Çeşme'de bulunan Çeşme Batı Yelken Kulübü, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen etkinliklerle Ilıca'nın eşsiz atmosferinde yelken tutkunlarını ağırlıyor. Türkiye ve dünya genelinde en güzel parkurlardan birinde gerçekleşen bu heyecan verici etkinlikler, spor severlere unutulmaz anlar yaşatıyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Çeşme'de heyecan dorukta!

Çeşme'de Türkiye Yelken Federasyonu, Yelken Tutkunlarını Ağırlıyor

Ilıca’nın eşsiz atmosferinde düzenlenen, Türkiye ve dünya genelinde en etkileyici yelken parkurlarından biri olan Çeşme, büyük bir heyecana ev sahipliği yapıyor.

Yarışlar Çeşme Batı Yelken Kulübü ve Türkiye Yelken Federasyonu İşbirliğiyle Gerçekleştiriliyor

Çeşme Ilıca'da düzenlenen TYF Kamil Yıldırım Optimist Trofesi Yelken Yarışları, Türkiye Yelken Federasyonu'nun koordinasyonunda Çeşme Batı Yelken Kulübü tarafından bu yıl ikinci kez 22-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenleniyor.

Yarışlarda Türkiye Genelinden Yetenekli Genç Sporcular Bir Araya Geliyor

Aydın, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, Muğla, Antalya gibi farklı illerden gelen 8-15 yaş aralığındaki 186 sporcu, optimist ve optimist junior kategorilerinde yarışıyor ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce sporcunun katıldığı 22 kulübün mücadele ettiği yarışlarda, 16 hakem de görev alıyor.

Yarışlar, 26 Mayıs’ta düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Start hattında günün ve serinin ilk yarışının başlangıç düdüğünü Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli çaldı ve yarışlarla ilgili şunları söyledi: “Bu harika etkinlik, Çeşme'nin zengin deniz kültürünü ve yelken sporundaki başarılarını bir kez daha ülkemize ve dünyaya gösterme fırsatı sunuyor."

Denizli, “TYF Kamil Yıldırım Optimist Trofesi Yelken Yarışları'nda mücadele eden tüm sporculara ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yelken sporuna verdiğiniz destek ve katkılarınızla, Çeşme'mizin adını yelken tutkunlarının kalbinde bir kez daha taçlandırıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyor bu muhteşem etkinlikte emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Süper Lig'i Kasımpaşa ile kapatacak

Beşiktaş Süper Lig'i Kasımpaşa ile kapatacak