Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Ege'nin Seyyah Takımları: Stadyum Sorunları Takımları Zorluyor

Ege'nin Seyyah Takımları: Stadyum Sorunları Takımları Zorluyor

Ege'nin TFF 3'üncü Lig ekipleri, stadyumlarındaki inşaat ve bakım sorunları nedeniyle yeni sezona kendi statlarında başlayamadı. Turgutluspor, Muğlaspor ve Kuşadasıspor gibi takımlar maçlarını başka sahalarda oynarken, İzmir ekibi Bornova 1877 de antrenman sahası sorunları yaşıyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Ege'nin Seyyah Takımları: Stadyum Sorunları Takımları Zorluyor

Ege bölgesindeki profesyonel futbol takımları, yeni sezona stadyum sorunlarıyla başladı. TFF 3'üncü Lig'deki birçok Ege ekibi, kendi statlarındaki inşaat ve bakım sorunları nedeniyle ilk maçlarında evlerinden uzakta mücadele etti. 11 yıldır yeni stadyumunun tamamlanmasını bekleyen Turgutluspor, henüz tamamlanmış olan statta maç yapamadı ve ilk maçını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynadı.

Depreme dayanıksız olduğu için tribünleri yıkılan Muğlaspor, bu hafta Çayelispor'u Denizli Atatürk Stadı'nda ağırlayacak. Kuşadasıspor ise kendi stadının bakımda olması nedeniyle Artvin Hopaspor karşısına Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda çıkacak. Bergama Sportif de ilçede stat kalmadığı için İzmir'deki Bornova Stadı'nda oynuyor. Aydın Adnan Menderes Stadı'nın yıkılması nedeniyle geçen sezon seyyah olan Efeler 09, bu sezona Didim'de başladı.

Bornova Stadı'nı iç saha maçlarında kullanan Bornova 1877, profesyonel lige çıktıktan sonra antrenman sahası sorununu çözmekte zorlanıyor ve farklı sahalarda antrenman yapmak zorunda kalıyor. İzmir'in köklü kulüpleri Karşıyaka ve Altay, ortak kullandıkları Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki ışıklandırma arızası nedeniyle rakiplerini gündüz ağırlamak zorunda kalıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris-Rodos Yelken Yarışları Başladı: Ege'de 'Birlikte Yelken' Coşkusu

Marmaris-Rodos Yelken Yarışları Başladı: Ege'de 'Birlikte Yelken' Coşkusu