Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Göztepe'nin Beraberlik Serisi Üç Maça Çıktı, Stoilov ve Nielsen Tartışmaları Sürüyor

Göztepe'nin Beraberlik Serisi Üç Maça Çıktı, Stoilov ve Nielsen Tartışmaları Sürüyor

Göztepe, Süper Lig’in ilk üç haftasında istediği sonuçları elde edemedi. İlk iki haftadaki Antalyaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarında beraberlik elde eden sarı kırmızılılar, üçüncü haftada Alanyaspor deplasmanından da bir puanla döndü. Böylece Göztepe’nin beraberlik serisi üç maça yükseldi.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Göztepe'nin Beraberlik Serisi Üç Maça Çıktı, Stoilov ve Nielsen Tartışmaları Sürüyor

Göztepe, Süper Lig’in ilk üç haftasında Antalyaspor ve Fenerbahçe ile oynadığı maçların ardından Alanyaspor deplasmanında da 1-1’lik skorla ayrılarak beraberlik serisini sürdürdü. Göztepe’nin bu üç maçta toplamda üç gol atıp, üç gol yediği gözlemlendi. Bu durum, geçen sezonun güçlü defansının bu sezon alarm verdiğini gösteriyor.

Teknik direktör Stoilov’un savunmada yaşanan aksaklıklar ve Nielsen’in sağ bekteki performansı üzerine tartışmalar sürüyor. Nielsen, geçen sezonun başarılı ismi Ogün ve yeni transfer Nazım varken neden sağ bekte oynatılıyor? İki maçtır Nielsen’in performansının düşük olması, yönetimin onu vitrinde tutma amacıyla oynattığı düşüncesini güçlendiriyor.

Stoilov’un Alanyaspor maçında tercih ettiği 11 oyuncusu şu şekildeydi: Lis, Koray, Heliton, Miroshi, Nielsen, Dennis, İsaac, Tijaniç, Djalma, Romulo, Kubilay. Geçen sezonun flaş isimlerinden Yalçın ise, bu maçta kadroda yer almadı. Yalçın’ın FB maçındaki kulübeye çekilmesine tepki gösterdiği ve takımdan ayrı çalışmaya gönderildiği iddiaları bulunuyor.

Defansın toparlanması ve performansın iyileşmesi için, Lis’in kaleye geçmesi ve sağ bekteki rotasyonun düzelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ege ve Batı Karadeniz’de Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor

Ege ve Batı Karadeniz’de Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor