Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Kadın futbol takımı performansıyla dikkat çekiyor!

Kadın futbol takımı performansıyla dikkat çekiyor!

Fethiye'nin Çiftlik Mahallesi Kadın Futbol Takımı, başarılarıyla ön plana çıkıyor. Takım, destek ve daha iyi koşullarla gelecekte daha büyük başarılar elde etmeyi amaçlıyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Kadın futbol takımı performansıyla dikkat çekiyor!

Çiftlik Mahallesi Kadın Futbol Takımı Geleceğe Emekliyor

Fethiye ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesi'nde faaliyet gösteren kadın futbol takımı, ilerleyen yıllar için umut vaat ediyor.

Muarrem Sakal Önderliğinde Başarıyı Yakalıyor

Fethiye Halk Eğitim Merkezi'nde usta öğretici olarak görev yapan Muarrem Sakal, altı yıl önce Çiftlik Ali Rıza Köse Ortaokulu bünyesinde kadın futbol takımını kurarak bölgede dikkat çekmeyi başardı.

Genç Yetenekler Yeniden Sahaya Kavuşmak İstiyor

Çiftlik Mahallesi'nde kısıtlı imkanlarla mücadele eden genç futbolcular, eski futbol sahasının tekrar hizmete açılmasını talep ederek daha iyi şartlarda çalışarak başarı elde edebileceklerine inanıyor.

Fethiye Çiftlik Mahallesi Kadın Futbol Takımı, Mannheim Türk Spor Kadın Futbol Takımı ile dostluk maçında karşılaşarak unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Takım Antrenörü Muarrem Sakal, Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Beşkaza Spor Kompleksi Müdürü Onurcan Turgut'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, takımın gelişimine verdikleri katkının önemini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taksici cinayetindeki İran uyruklu katilin cezası belli oldu

Taksici cinayetindeki İran uyruklu katilin cezası belli oldu