Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Muğla'da Ege Yıldızları Spor Kulübü Hemsball Takımı Kurdu

Muğla'da Ege Yıldızları Spor Kulübü Hemsball Takımı Kurdu

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye'nin milli sporu Hemsball'ı ilk kez bir spor kulübü bünyesinde tanıtarak takım kurdu. Gönüllü antrenör Bora Balıkçı'nın yönetimindeki takım, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'ın desteğiyle Menteşe Spor Salonu'nda ücretsiz antrenman yapıyor ve Türkiye Şampiyonluğu hedefliyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Muğla'da Ege Yıldızları Spor Kulübü Hemsball Takımı Kurdu

Muğla'da, Türkiye'nin milli sporu Hemsball, ilk kez bir spor kulübü bünyesinde faaliyet göstermeye başladı. Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, gönüllü antrenör Bora Balıkçı'nın yönetiminde Hemsball takımı kurarak bu sporu gençlere tanıtmayı hedefliyor. Antrenmanlar, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'ın destekleriyle Menteşe Spor Salonu'nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Hemsball, top ve çemberle oynanan, iki kişi arasında strateji ve refleks gerektiren bir spor olarak biliniyor.

Takımın kurulmasına öncülük eden antrenör Bora Balıkçı, "Ege Yıldızları Spor Kulübü bizi bünyesine aldı ve Hemsball takımımızı kurduk. Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu" dedi. Muğla'da spora olan ilginin arttığı bu dönemde, Hemsball takımı şampiyonluk hedefiyle çalışmalarına başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Büyükşehir Belediyesi 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Teknoloji Odaklı Hizmetleriyle Yerini Aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Teknoloji Odaklı Hizmetleriyle Yerini Aldı