Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Serdar Saatçı, A Milli Takım Kampından Aniden Ayrıldı, Detaylar Ortaya Çıktı!

Serdar Saatçı, A Milli Takım Kampından Aniden Ayrıldı, Detaylar Ortaya Çıktı!

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 kamp çalışmalarına katılan Serdar Saatçi, Almanya'daki antrenmanların ardından kamptan ayrıldı. Bu durum, futbolseverlerin dikkatini çekti ve Saatçi'nin kariyeriyle ilgili detaylar merak konusu oldu. Şu anda hangi takımda oynadığı ve kariyeriyle ilgili detaylar araştırılıyor.
yazar
Haber Merkezi
Serdar Saatçı, A Milli Takım Kampından Aniden Ayrıldı, Detaylar Ortaya Çıktı!

A Milli Takım Kampına Katılan Serdar Saatçı, Kamp Tesisinden Ayrıldı

EURO 2024 için A Milli Takım kampına sonradan katılan Serdar Saatçı, milli takımın Barsinghausen'deki kamp tesisinden ayrıldı.

Futbol severler, Serdar Saatçı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorlar. İşte detaylar… Serdar Saatçı, 14 Şubat 2003 tarihinde Bayrampaşa, İstanbul'da dünyaya geldi.

Kariyerine stoper pozisyonunda başlayan genç yetenek, şu anda Portekiz'in Primeira Liga takımlarından Braga'da forma giyiyor.

Serdar Saatçı, futbol hayatına Bayrampaşa'da başladı ve 26 Şubat 2020'de Beşiktaş ile üç yıllık profesyonel sözleşme imzalayarak önemli bir adım attı.

Kısa sürede takımındaki yükselişiyle dikkat çeken genç oyuncu, 18 Mayıs 2021'de Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı 2021 Türkiye Kupası Finali'nde yedek kulübesinde yer aldı.

Süper Lig'deki ilk profesyonel maçını 24 Eylül 2021'de Altay SK karşısında oynadı. 12 Aralık 2021'deki Kayserispor maçında ise ilk asistini yaparak, sadece 18 yaşında ve 301 günle Beşiktaş forması altında asist yapan en genç futbolcu unvanını kazandı.

Beşiktaş tarafından 12 Temmuz 2022'de kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı, 1 Eylül 2022'de 1.5 milyon avro bonservis ücreti karşılığında Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu.

Serdar Saatçı, genç yaş kategorilerinde Türkiye'yi temsil etti.

U-15 Milli Takımı'nda 7 maça çıkarken, U-17 Milli Takımı'nda 4 maçta görev aldı ve bir gol attı.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 hazırlıkları için kadroya çağrılan Serdar Saatçı, Almanya'daki kamp çalışmalarına katılmak üzere Hannover'a seyahat etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kapatılması Düşünülen Mal Müdürlükleriyle İlgili Sorularınızı Yanıtlıyoruz

Kapatılması Düşünülen Mal Müdürlükleriyle İlgili Sorularınızı Yanıtlıyoruz