Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Türkiye'yi temsil edecek olan Defne Bahar'a büyük görev!

Türkiye'yi temsil edecek olan Defne Bahar'a büyük görev!

Çanakkale Belediyespor Kulübü sporcusu Defne Bahar, Türkiye'yi Balkan Açık Su Yüzme Şampiyonasında temsil edecek.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Türkiye'yi temsil edecek olan Defne Bahar'a büyük görev!

TYF Tarafından Düzenlenen Yarışmalara 54 Kulüpten 399 Sporcu Katıldı

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) tarafından Marmaris'te gerçekleştirilen Gelişim Grubu Yaz Şampiyonası ve Uluslararası Açık Su Yüzme Şampiyonası Kadro Belirleme Yarışmaları'na 54 farklı kulüpten toplamda 399 sporcu katıldı.

Çanakkale Belediyespor Kulübü'nden 8 Sporcu Yarıştı

Çanakkale Belediyespor Kulübü, söz konusu yarışmalara 8 sporcu ile katılım sağladı. Bu sporcuların yüzdükleri mesafeler ise şu şekilde belirlendi: Defne BAHAR 1KM, Yağız ŞENTUNA 1KM, Elif ÖZALP 1KM, Ezgi ŞENTUNA 1KM, Zeynep BOYRAZ 1KM, Gökçe Duru ÇAKICI 2KM, Mustafa Yiğit DÖNMEZ 2KM, Toprak SAVAŞIR 3KM.

Çanakkale Belediyespor Kulübü'nden Başarılı Sporcular

Çanakkale Belediyespor Kulübü'nden yapılan açıklamada, sporculardan Defne Bahar'ın 28-29 Ağustos tarihlerinde Kuzey Makedonya'nın Ohrid kentinde düzenlenecek Balkan Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda kulübü, ilimizi ve ülkemizi milli forma ile temsil etmeye hak kazandığı belirtildi.

Ayrıca aynı organizasyonda kulübün baş antrenörü Nehir Çakır'ın da müsabakalarda Teknik Kurul olarak milli takımda ülkemizi temsil edeceği vurgulandı.

Çanakkale Belediyespor Kulübü yetkilileri, denizin zorlayıcı sularında başarılı bir performans sergileyen tüm sporcuları ve antrenörleri yürekten kutladıklarını belirterek, başarılarının devamını dilediklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kumburun Köyü Civarında Kontrol Altına Alınamayan Yangın Tehlikesi!

Kumburun Köyü Civarında Kontrol Altına Alınamayan Yangın Tehlikesi!