Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Teknoloji OnePlus Ace 3 Pro, Geekbench Testinde Dikkat Çeken Özelliği!

OnePlus Ace 3 Pro, Geekbench Testinde Dikkat Çeken Özelliği!

OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 16 GB RAM, 50 MP kamera, 6100mAh batarya ve 100W hızlı şarj ile iddialı bir telefon olarak öne çıkıyor.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
OnePlus Ace 3 Pro, Geekbench Testinde Dikkat Çeken Özelliği!

OnePlus Ace 3 Pro: Yeni Özellikler ve Teknik Detaylar

OnePlus Ace serisinin yeni üyesi olan OnePlus Ace 3 Pro, son zamanlarda çeşitli sızıntılarla gündeme gelmeye başladı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Performans ve Donanım Özellikleri

Çin'in 3C sertifikasyon veri tabanında PJX110 model numarasıyla listelenen OnePlus Ace 3 Pro, Geekbench platformunda ortaya çıktı ve sekiz çekirdekli bir CPU'ya sahip olduğu görüldü. Bu CPU, 2.02GHz hızında çalışan üç verimlilik çekirdeği ve 3.19GHz hızında çalışan bir ana çekirdekten oluşmaktadır. Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisiyle güçlendirilen cihaz, 16 GB RAM ve Android 14 tabanlı bir işletim sistemiyle çalışmaktadır. Benchmark testine göre, cihaz tek çekirdek performansında 2003 puan, çok çekirdek performansında ise 5447 puan almıştır.

Ekran ve Depolama

6.78 inç boyutunda ve 1.5K çözünürlükte BOE X1 8T LPTO bir ekrana sahip olacağı söylenen OnePlus Ace 3 Pro'nun ekranı Dolby Vision ve HDR10+ desteği sunacak, 4500 nit tepe parlaklık ve 1000 nit manuel maksimum parlaklık seviyelerine ulaşabilecektir. Cihazın Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisiyle birlikte 12 GB, 16 GB veya 24 GB LPDDR5X RAM ve 256 GB, 512 GB veya 1 TB UFS 4.0 depolama seçenekleriyle geleceği tahmin edilmektedir.

Kamera ve Batarya

OnePlus Ace 3 Pro'nun kamera bölümünde 50 MP OIS destekli ana sensör, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP yardımcı kameraya yer verileceği belirtilmektedir. Ön tarafta ise 16 MP bir kamera bulunacaktır. Ayrıca cihazın 6100mAh kapasiteli büyük bir bataryaya ve 100W hızlı kablolu şarj desteğine sahip olması beklenmektedir. Parmak izi sensörünün ise optik ekran içine entegre edilmesi planlanmaktadır.

Tüm bu detaylar, OnePlus Ace 3 Pro'nun yüksek performans ve üstün kullanıcı deneyimi sunmayı amaçladığını göstermektedir. Resmi tanıtım tarihi ve fiyat bilgileri henüz netleşmese de, ortaya çıkan sızıntılar OnePlus hayranlarını heyecanlandırmaya devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana gelen!

Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana gelen!