Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Uşak Haber OEDAŞ, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar illerine özel bayram açıklaması yaptı!

OEDAŞ, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar illerine özel bayram açıklaması yaptı!

Uşak ve 4 bölgede faaliyet gösteren OEDAŞ, Kurban Bayramı süresince elektrik kesintisi olmayacağını belirtti. 450 kişilik ekibin hazır olduğunu duyuran şirket, bayram süresince kesintisiz hizmet verecek.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
OEDAŞ, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar illerine özel bayram açıklaması yaptı!

OEDAŞ, Elektrik Dağıtım Hizmetlerini Bayram Öncesinde Tamamladı

Elektrik dağıtım alanında faaliyet gösteren OEDAŞ, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Bilecik bölgelerinde hizmet sunmaktadır.

OEDAŞ, Kurban Bayramı'na az bir süre kala hazırlıklarını tamamladığını duyurdu ve 24 Haziran Pazartesi gününe kadar herhangi bir planlı elektrik kesintisi olmayacağını bildirdi. Kurum, 5 ilde toplamda 450 kişilik bir ekibin hazır olduğunu belirtti ve ani arızalara karşı ana kontrol merkezinin devreye gireceğini vurguladı.

Elektrik dağıtım hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde bayram süresince hiçbir planlı kesinti olmayacağını açıkladı.

450 kişilik bir ekibin enerji hatlarında olası arızalara karşı hazır olduğu belirtildi ve herhangi bir arıza durumunda öncelikle ana kontrol merkezinin devreye gireceği ve ekiplerin uzaktan müdahale edeceği ifade edildi.

OEDAŞ, bayram boyunca kesintisiz hizmet için gerekli tüm önlemleri aldığını ve tüketicilerin herhangi bir sorun yaşamaması için 7/24 hizmet veren iletişim kanallarını aktif tutacağını duyurdu.

Planlı kesintilerin 24 Haziran Pazartesi gününden itibaren normale döneceği ve beklenmedik arızalar için hazırda bekleyen 450 kişilik ekibin göreve hazır olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çilek Üreticileri Fiyat Düşüşüne Tepki Gösterdi, Üretimi Durduruyor

Çilek Üreticileri Fiyat Düşüşüne Tepki Gösterdi, Üretimi Durduruyor