Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem Meryem Uzerli'nin sevişme sahnesi izlenme Rekoru Kırıyor!

Meryem Uzerli'nin sevişme sahnesi izlenme Rekoru Kırıyor!

Meryem Uzerli, 'Muhteşem Yüzyıl'ın ardından 'Ru' dizisinde izleyicilerle buluştu. Dizideki sevişme sahneleri ise dikkat çekti.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Meryem Uzerli'nin sevişme sahnesi izlenme Rekoru Kırıyor!

Meryem Uzerli'nin Başrolünde Olduğu "Ru" Adlı Dizi, GAİN Platformunda İzleyicilerle Buluştu

Meryem Uzerli'nin öncülük ettiği yeni dizi "Ru", 24 Mayıs'ta GAİN platformunda seyirciyle buluştu ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Meryem Uzerli'nin Oynadığı Sevişme Sahnesi Tartışma Yarattı

Meryem Uzerli'nin canlandırdığı karakterin sevişme sahneleri, izleyiciler arasında ve eleştirmenler arasında tartışma konusu oldu ve dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncu Kadrosunda Tanınmış İsimlerin Bulunduğu "Ru" Dizisi

Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi deneyimli isimlerin yer aldığı dizi, dikkat çeken bir oyuncu kadrosuna sahip.

Aşk hikayesi, Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Uzer ve Reyyan karakterleri arasındaki ilişki üzerine odaklanan dizinin merkezinde yer alıyor.

"Ru" dizisinin senaryosu Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak tarafından kaleme alınırken, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Bahadır Karataş ve Burak Çaldır yer alıyor.

"Ru" dizisi hala dijital yayın platformu GAİN üzerinden izleyicilerle buluşmaya devam ediyor ve izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yorulduysanız Bu Şarkı Tam Size göre

Yorulduysanız Bu Şarkı Tam Size göre