Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Yerel Ege Bölgesi'nde Bulunan İllere Dikkat: Toplantı Saati Belirlendi!

Ege Bölgesi'nde Bulunan İllere Dikkat: Toplantı Saati Belirlendi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Ege Bölgesi'nde sağanak yağışlı bir gün bekleniyor. Uşak ve Denizli çevresinde yoğunlaşması öngörülen yağışlar, bölge halkının dikkatli olmasını gerektiriyor.
yazar
Haber Merkezi
Ege Bölgesi'nde Bulunan İllere Dikkat: Toplantı Saati Belirlendi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Yapılan Hava Durumu Açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi'nde hava durumu sağanak yağışlı olacak.

Uşak ve Denizli çevrelerinde yağışların öğleden sonra başlaması bekleniyor.

Vatandaşlar, sağanak yağışlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Marmara'nın güneybatı kesimleri ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esen rüzgarlar nedeniyle olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU: Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken iç kesimlerin yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Uşak ve Denizli çevrelerinde öğleden sonra kısa süreli ve yerel sağanak yağışlar görülecek. Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli rüzgar etkili olacak.

HAVA DURUMU İLLERE GÖRE: Karahisar'da az bulutlu bir hava beklenirken, Denizli'de parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. İzmir'de az bulutlu, Muğla'da ise parçalı bulutlu bir hava öngörülüyor. Ülkenin batı, kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Van'ın doğu ilçeleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Uşak, Denizli ve Burdur çevrelerinde ise yerel sağanak yağışlar bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi sonunda belirlendi

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi sonunda belirlendi