Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Yerel Ege Bölgesi'nde İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon illerinde hava durumu alarm veriyor!

Ege Bölgesi'nde İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon illerinde hava durumu alarm veriyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Ege Bölgesi'nin genelinde hava az bulutlu ve açık olacak. Ancak İzmir için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Etkili önlemlerin alınması önem taşıyor.
yazar
Haber Merkezi
Ege Bölgesi'nde İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon illerinde hava durumu alarm veriyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Yapılan Hava Durumu Açıklaması

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi'nde hava az bulutlu ve açık olacakken, İzmir için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı ve yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Yurdun Farklı Bölgeleri İçin Hava Durumu Uyarıları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Rize, Artvin ve Giresun'un kıyı kesimleri ile Trabzon'un iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

İzmir'e Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Rüzgarın kuzeyli yönlerden orta kuvvette eseceği belirtilirken, özellikle İzmir ve Çanakkale illerinin batısında kuvvetli rüzgarlar (30-50 km/sa) etkili olacak. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde ise bölge genelinde yer yer kuvvetli rüzgarlar bekleniyor.

Ege Bölgesi Hava Durumu

Ege Bölgesi genelinde az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor. Karahisar'da hava sıcaklığı °C ile 34°C arasında değişirken, Denizli'de 41°C, İzmir'de 34°C ve Muğla'da 40°C olarak ölçülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de su kesintisi süresi uzuyor: İZSU'dan açıklama geldi!

İzmir'de su kesintisi süresi uzuyor: İZSU'dan açıklama geldi!