Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Asayiş Ayrıldığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakla Yaralayan Eski Koca Tutuklandı

Ayrıldığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakla Yaralayan Eski Koca Tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçaklayan öfkeli bir koca tutuklandı. Olay, çevredekileri dehşete düşürdü.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Ayrıldığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakla Yaralayan Eski Koca Tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Kadının Durumu İyi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan üzücü olayda, ayrıldığı eski eşi tarafından sokak ortasında bıçakla yaralanan Sevda Ç.'nin durumu şu an için iyi.

Olayın Detayları

Olay, Turgutalp Mahallesi Malazgirt Caddesi'nde meydana geldi. Sevda Ç. (30), evine yaya olarak giderken, apartmanın önünde eski eşi Sezgin A. ile karşılaştı. Sezgin A., konuşma sırasında eski eşine tekrar bir araya gelme teklifinde bulundu. Ancak Sevda'nın ret cevabı alması üzerine öfkelenen Sezgin A., eski eşini bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Sağlık Durumu

Olayın ardından kanlar içinde kalan Sevda Ç., olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Düğün organizasyonlarında Dj'lik ve solistlik yaptığı öğrenilen kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis Soruşturması Devam Ediyor

Olayın ardından kaçan şüpheli Sezgin A.'nın yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Edremit'te çevre dostu projeler kapsamında yeni geri dönüşüm çalışmaları başlıyor

Edremit'te çevre dostu projeler kapsamında yeni geri dönüşüm çalışmaları başlıyor