Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Aydın'da Bir Depoda Çıkan Yangın, Gökyüzünü Dumanla Kapladı!

Aydın'da Bir Depoda Çıkan Yangın, Gökyüzünü Dumanla Kapladı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde çıkan otluk arazi yangını, bir depoya sıçradı. Hızla büyüyen yangına ekipler müdahale ediyor. Patlamaların yaşandığı yangına karşı güvenlik önlemleri alındı, söndürme çalışmaları devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Aydın'da Bir Depoda Çıkan Yangın, Gökyüzünü Dumanla Kapladı!

Aydın'da Depo Yangını Kontrol Altına Alınıyor

Aydın'da 22 Haziran günü saat 19.00 sıralarında Ata Mahallesi'nde bulunan Aydın Sanayi Ticaret İstihas Sitesi'nde (ASTİS) çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayılarak bir depoya sıçradı ve yangın söndürme ekipleri tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Olay yerine gelen ekipler, rüzgarın da etkisiyle çalıların tutuşması sonucu çıkan yangının depoya sıçramasını engellemek için yoğun çaba harcıyor.

Depoda bulunan plastik malzemelerin tutuşmasıyla yangın hızla büyürken, içerisindeki çakmak gazları gibi maddelerin patlama riski de ekipleri zor durumda bırakıyor.

Yangın söndürme çalışmaları kapsamında itfaiye, orman, sağlık, UMKE, AFAD, Efeler ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri koordineli bir şekilde çalışarak yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Güvenlik önlemlerinin en üst seviyede alındığı yangında, söndürme ve soğutma çalışmaları 16 saati aşkın bir süredir aralıksız devam ediyor ve yangının tamamen söndürülmesi için ekiplerin gayretle çalıştığı bildiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayram tatilinde yaşanan trajedi: Birçok insanın hayatını kaybettiği acı haber!

Bayram tatilinde yaşanan trajedi: Birçok insanın hayatını kaybettiği acı haber!