Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Aydın'da İhmal Elektrik Kaçağıyla Can Aldı: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Aydın'da İhmal Elektrik Kaçağıyla Can Aldı: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 16 yaşındaki Melih Ayvaz, site içerisinde elektrik kaçağı nedeniyle hayatını kaybetti. Site sakinleri, uzun süredir devam eden ihmallerin bu trajik olaya yol açtığını belirtiyor
yazar
Semra Köylü
Editör
Haberleri
Aydın'da İhmal Elektrik Kaçağıyla Can Aldı: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

İhmal sonucu yaşanan elektrik kaçakları can almaya devam ediyor. Bu kez Aydın'da meydana gelen olayda, hayatının baharındaki 16 yaşındaki Melih Ayvaz trajik bir şekilde toprağa verildi.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Kuşadası'na bağlı Ege Mahallesi'ndeki bir site içerisinde bulunan aydınlatma direğine dokunan Melih Ayvaz, kaçak elektrik akımına kapılarak ağır şekilde yaralandı. Durumu fark eden site sakinleri, hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ayvaz'ı ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SİTE YÖNETİMİNİN İFADESİ ALINDI

Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Melih Ayvaz, Kuşadası Ege Mahallesi Akkuş Camii'nde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Yeniköy Mahallesi Mezarlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

"İKİ BUÇUK YILDIR DEVAM EDEN BİR İHMALKARLIK VAR"

Site sakinlerinden Ayfer Timin, yaşanan ihmalden dolayı tepkisini dile getirdi: "Olay günü burası ana baba günü gibiydi. Çocuk elektrik akımına kapılmış. Ben buradaki evi alalı iki buçuk yıl oldu. İki buçuk yıldır ihmaller bitmiyor. Hatta havuzumun kabloları bile içinde geziyor. Defalarca site yönetimiyle toplantı yapmayı istedik. 'Eğer bu işi yapamıyorsanız, bırakın' dedim. Ama maalesef aşırı derecede ihmalkarlık var; asansöründen, havuzundan tutun çevre düzenlemesine kadar her şeyde ihmalkarlık var."

"OLAN ÇOCUĞA OLDU"

Ayfer Timin, daha önce benzer bir olayın yaşandığını da belirterek, "Bu direkte daha önce bir bayan hafif bir titreşim yaşamış ve durumu paylaşmıştı ama maalesef olan çocuğa oldu. Site yönetimine defalarca söyledik ama kimse dinlemedi. Havuz için 'defalarca para topladınız, bu kablolar suyun içinde gizlenmemiş, bu çocukların canı bu kadar ucuz mu' dedik. 'Yapılacak' dediler ama yapılmadı." diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli Otoyolu'nun Tarım Arazilerine Etkisi: Üreticilerden Tepki Yağıyor

Denizli Otoyolu'nun Tarım Arazilerine Etkisi: Üreticilerden Tepki Yağıyor